Top 10 label printers 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede label printer? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden label printer echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 label printers. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een label printer vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle label printers in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Op zoek naar de beste etikettenprinter? Zoek niet verder!

We hebben een lijst samengesteld van de top 10 beste labelprinters op de markt om je keuze te vergemakkelijken. We hebben rekening gehouden met prijs, functies, en klantenbeoordelingen om je deze uitgebreide lijst te brengen.

Of je nu een laser of inkjet printer nodig hebt, wij hebben ze voor je. Bovendien zijn veel van deze printers draadloos, zodat je van overal in je huis of kantoor kunt afdrukken. Vind de perfecte printer voor je behoeften en begin vandaag nog etiketten te drukken!

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste label printers 2024

We hebben veel verschillende label printers getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele label printers die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste label printer kopen? Scroll snel verder.

1. Thermische Labelprinter

Onze review: beste label printer!

Onze lABEL PRINTER is een geweldige manier om snel en gemakkelijk etiketten te maken, zonder dat je inkt nodig hebt! Laad hem gewoon op met de USB kabel (inbegrepen), download de gratis App (voor IOS en Android), en je bent klaar om te gaan! Met de App kun je de tekst voor je etiketten schrijven, en ze dan eenvoudig met een druk op de knop afdrukken. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken, en perfect voor alle etiketteerbehoeften die je hebt - thuis of op het werk!

Pak de BESTE prijs

2. DULA XP-470B - Desktop A6 Labelprinter - Direct thermisch - USB - LAN - 102 mm breed

Onze review: een label printer van topkwaliteit

De XP-470B DULA etikettenprinter is een uitstekende keuze voor het afdrukken van verzendetiketten. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam en betrouwbaar. De printer wordt compleet geleverd met USB kabel, voeding, handleidingen, etikettensoftware en een netsnoer. Dit maakt het de perfecte keuze voor veel bedrijven en organisaties.

Pak de BESTE prijs

3. Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. - 177 symbolen

Onze review: een label printer van topkwaliteit

De PT-H107B is een draagbare en compacte etikettenprinter die snel en gemakkelijk professionele gelamineerde etiketten afdrukt. Deze etikettenprinter is perfect voor het scheppen van een ordelijke en georganiseerde omgeving, waar belangrijke voorwerpen gemakkelijk terug te vinden zijn. Met de PT-H107B kun je gemakkelijk etiketten afdrukken, dankzij het eenvoudige maar doeltreffende ontwerp. Deze etikettenprinter is ook duurzaam en gaat lang mee, zodat hij een goede investering is voor je bedrijf of thuiskantoor.

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste label printers

Bij onze top 3 van beste label printers toch nog niet een label printer gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede label printers op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie label printers de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede label printer vergelijking. Scroll snel verder.

4. DYMO Labelprinter LetraTag LT-100H - Met printrol

Onze review: een label printer van topkwaliteit

De Label Printer is de perfecte manier om etiketten te maken precies zoals je ze wilt hebben. Met een grote verscheidenheid aan gekleurde etiketten en populaire functies zoals meerdere lettertypes, onderstreepte tekens, vette tekens, tekstgrootte aanpassen en meer, kun je met dit gebruiksvriendelijke systeem etiketten maken die echt uniek zijn. En met de exclusieve grafische weergave zie je een exact afdrukvoorbeeld van je etiket voordat je het afdrukt, zodat je zeker weet dat het eindproduct je bevalt.

Pak de BESTE prijs

5. Dymo LT-100H - LetraTag - Labelprinter - Starterpack - Inclusief 3x 91201 zwart/wit Lettertape

Onze review: een label printer van topkwaliteit

Het Dymo LT100H starterspakket is de perfecte manier om met etiketteren te beginnen. De LT100H is heel gemakkelijk te gebruiken en compact, zodat hij perfect is voor monteurs of iedereen die een handige, gemakkelijk te gebruiken etiketteeroplossing nodig heeft. De bijgeleverde 91201 brieftapes zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat je etiketten kunt maken die zowel functioneel als stijlvol zijn. En met 200 ingebouwde lettertypes en streepjescodes kun je etiketten maken die zowel informatief als opvallend zijn. Bestel vandaag nog je Dymo LT100H starterspakket en haal het gedoe met etiketteren van je af!

Pak de BESTE prijs

6. Thermische Labelprinter

Onze review: een label printer van topkwaliteit

Zoek je een handige en betrouwbare manier om onderweg etiketten af te drukken? Zoek niet verder dan de draagbare etikettenprinter. Deze gemakkelijk te gebruiken printer gebruikt thermische druktechnologie om etiketten af te drukken zonder dat je inkt nodig hebt. Schrijf je tekst gewoon op de bijbehorende app (beschikbaar voor IOS en Android), druk op de printknop, en kijk toe hoe je etiketten duidelijk en snel worden afgedrukt. Met zijn compacte afmetingen en batterij die lang meegaat is deze printer perfect voor elk bedrijf of persoon die onderweg etiketten moet afdrukken.

Pak de BESTE prijs

7. DYMO Lettertang Omega - handmodel - met printrol

Onze review: een label printer van topkwaliteit

Met zijn exclusieve Soft-Grip handvat geeft de Omega lABEL PRINT je extra comfort, gebruiksgemak en prestaties bij het organiseren van je keuken en thuisadministratie. De etiketten zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te knippen dankzij de verbeterde snijfunctie voor het snel verwijderen van de steunstrook, zelfs kinderen kunnen ermee werken. Batterijen zijn niet nodig en de beletteringstang drukt moeiteloos letters, cijfers en symbolen af. Om je op weg te helpen hebben we alvast een 9 mm brede plastic lettertang geplaatst.- Intuïtief "draai en klik" systeem voor etiketten- Ergonomische "soft touch" handgreep met rubberen greep- 49 verschillende tekens- 9 mm brede tape, verkrijgbaar in 6 kleuren- Scherpe, witte tabsnee tekens met een indrukhoogte van 3.7 mm- € en @ symbolen op de selecteer

Pak de BESTE prijs

8. Labelprinter Dymo labelwriter 550 Nieuw Model

Onze review: een label printer van topkwaliteit

De LabelWriter™ 550 is de perfecte oplossing voor professionele etiketteerbehoeften. Met zijn unieke nieuwe etiketherkenningstechnologie is het geen giswerk meer om het juiste etiket uit een keuzemenu te kiezen. Je weet precies en in één oogopslag de grootte, soort en kleur van het etiket in de printer. En je weet ook precies hoeveel etiketten je nog hebt om af te drukken, zodat je nooit halverwege een job de rol hoeft te vervangen.

Direct thermische afdruktechnologie maakt het ook overbodig dure inkt of toner te kopen, en het slanke, compacte en draagbare ontwerp zorgt ervoor dat de printer in elke moderne werkplek past. Bovendien is hij 20% sneller dan de LabelWriter™ 450, zodat hij nog efficiënter en kosteneffectiever is.

Pak de BESTE prijs

9. Dymo LT-100H - LetraTag - Labelprinter - Starterpack - Inclusief 5x 91201 zwart/wit Lettertape

Onze review: een label printer van topkwaliteit

Het Dymo LT100H Starterpack is de perfecte manier om met etiketteren te beginnen. De LT100H LetraTag is gemakkelijk te gebruiken en compact, zodat hij perfect is voor monteurs of iedereen die onderweg moet etiketteren. De bijgeleverde 91201 brieftapes zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat je etiketten kunt maken die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met 200 ingebouwde lettertypes en barcodes is de LT100H perfect voor elke etiketteerbehoefte. Bovendien werkt hij op 4 AA batterijen, zodat je ook kunt etiketteren als er geen stopcontact in de buurt is. Koop vandaag nog je Dymo LT100H Starterpack!

Pak de BESTE prijs

10. Labelprinter Dymo labelmanager LM160 qwerty valuepack

Onze review: een label printer van topkwaliteit

Maak een statement met je etiketten met deze handige etikettenprinter. Of je nu een persoonlijk tintje aan je producten wilt geven of gewoon je bedrijf wilt laten opvallen, deze printer klaart de klus. Met de mogelijkheid om zowel in kleur als in zwart af te drukken, kun je je etiketten aanpassen hoe je maar wilt. Bovendien komen er steeds nieuwe producten uit, dus je kunt je etiketten op peil houden.

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een label printer vergelijking

Ga je zelf verschillende label printers vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 label printers. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over label printers

Wat zijn de beste label printers volgens jullie?

Een label printer beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste label printers gekomen:

  1. Thermische Labelprinter
  2. DULA XP-470B - Desktop A6 Labelprinter - Direct thermisch - USB - LAN - 102 mm breed
  3. Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. - 177 symbolen

Maak vooral zelf ook een goede label printer vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een label printer die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie label printers reviews betrouwbaar?

Ja, iedere label printer review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke label printer vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een label printer terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een label printer te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie label printers?

We testen een label printer zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke label printer review schrijven.

Waar kan ik het beste een label printer kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 label printers hebben samengesteld, verkopen we zelf geen label printers. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een label printer kopen!

Tenslotte over label printers

Dus daar heb je het - onze top 10 labelprinters. We hopen dat dit je geholpen heeft een beslissing te nemen over welke printer het beste bij je behoeften past. Wacht niet langer, kies en bestel je label printer nu online!

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen label printers. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een label printer van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 label printers is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022