Top 10 multiroom wifi 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede multiroom wifi? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden multiroom wifi echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 multiroom wifi. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een multiroom wifi vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle multiroom wifi in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Zoek je een manier om wifi in elke kamer van je huis te hebben?

Wij kunnen helpen! Ons multiroom wifisysteem is de perfecte manier om naadloze dekking in je hele huis te krijgen.

Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je signaal wegvalt. En met onze gebruiksvriendelijke app kun je je netwerk van overal ter wereld bedienen.

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste multiroom wifi 2024

We hebben veel verschillende multiroom wifi getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele multiroom wifi die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste multiroom wifi kopen? Scroll snel verder.

1. devolo Magic 2 - Multiroom Kit - WiFi 6 - NL

Onze review: beste multiroom wifi!

Als je de best mogelijke WiFi-prestaties in je huis zoekt, zoek dan niet verder dan de devolo Magic 2 WiFi 6 Powerline adapter. Met 50 procent betere prestaties dan elke andere WiFi 5-PLC adapter, is hij perfect voor zelfs de meest veeleisende gebruikers. OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access) zorgt ervoor dat frequentiekanalen flexibel gebruikt worden, wat een onovertroffen WiFi verbinding oplevert.

Met powerline technologie kan het Internet signaal via elektrische bedrading met snelheden tot 2400 Mbps naar elke kamer in je huis gestuurd worden. Eén adapter is alles wat je nodig hebt om van elk stopcontact een toegangspunt te maken voor krachtige multiroom WiFi. En als je nog meer bereik nodig hebt, kun je extra devolo Magic adapters toevoegen om een netwerk voor het hele huis te maken.

Pak de BESTE prijs

2. TP-Link Deco M5 - Mesh Wifi - 3-Pack

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

Als je een top-of-the-line wifi-systeem zoekt dat je hele huis verbonden houdt, kijk dan niet verder dan de TP-Link Deco M5. Dit systeem wordt geleverd met drie afzonderlijke stations die allemaal wifi mesh technologie gebruiken om met elkaar te communiceren. Dat betekent dat je één groot draadloos netwerk krijgt dat je hele huis bestrijkt - geen haperingen of verlies van snelheid meer! Plus, dit systeem is super eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardig, betrouwbaar wifi-systeem, dan is de TP-Link Deco M5 de perfecte keuze.

Pak de BESTE prijs

3. TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi - Mesh WiFi - 3-pack

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

Het TP-Link Whole Home Mesh Wi-Fi System AC1200 Dual-Band Wi-Fi Deco M4 (3-pack) helpt je verbonden te blijven met wat het belangrijkst is. Met Deco Mesh technologie geniet je van een betere Wi-Fi ervaring in alle richtingen, met hogere snelheden en een sterker signaal. Wi-Fi Dead-Zone Killer Koop Deco M4 voor een sterk Wi-Fi signaal in elke hoek van je huis tot 4.000 vierkante meter. Draadloze verbindingen en optionele Ethernet backhaul werken samen om Deco units met elkaar te verbinden voor nog hogere netwerksnelheden en echt naadloze dekking. Dus of je nu HD video aan het streamen bent, online aan het gamen, of gewoon je e-mail aan het checken bent, je kunt het allemaal doen zonder onderbreking. Blijf verbonden en geniet van een soepelere internetervaring met het TP-Link Whole Home Mesh Wi-Fi System.

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste multiroom wifi

Bij onze top 3 van beste multiroom wifi toch nog niet een multiroom wifi gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede multiroom wifi op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie multiroom wifi de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede multiroom wifi vergelijking. Scroll snel verder.

4. TP-Link Deco X50 - Mesh WiFi - Wifi 6 - 3000Mbps - 3-pack - 2022

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

De TP-Link Deco X50 is de perfecte router voor drukke huishoudens. Hij is voorzien van Wi-Fi 6 (AX), wat een stabieler en sneller netwerk oplevert met een groot aantal aangesloten apparaten. Bovendien geeft Deco mesh WiFi je een enorme boost in dekking, snelheid en totale capaciteit. Met Multi-User MIMO kan deze router snel internet leveren aan meerdere gebruikers tegelijk, waardoor hij ideaal is voor smart-home apparaten.

Pak de BESTE prijs

5. TP-Link Deco M9 Plus - Mesh Wifi - 3-pack

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

De TP-Link Deco M9 Plus is de perfecte oplossing voor iedereen die in elke kamer van zijn huis wil genieten van snelle, betrouwbare WiFi. Met ingebouwde Zigbee en Bluetooth mesh connectiviteit voorziet dit multiroom WiFi-systeem je hele huis binnen enkele minuten van een enkel, groot draadloos netwerk. Dankzij de nieuwste mesh technologie ervaar je geen haperingen of snelheidsverlies meer, en zullen je netwerkproblemen tot het verleden behoren. Met de Deco M9 Plus kun je genieten van vloeiende HD streaming en gamen in elke kamer, zonder zorgen of vertraging. Wacht dus niet langer, schaf een TP-Link Deco M9 Plus aan en zeg vaarwel tegen zwakke wifi!

Pak de BESTE prijs

6. TP-Link Deco M4 - Multiroom WiFi - Mesh Wifi

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

Als je een manier zoekt om het bereik van je wifi-thuisnetwerk uit te breiden, overweeg dan de TP-Link Deco M4 uitbreidingsmodule. Dit handige apparaatje kan zowel als router of als uitbreidingsmodule op een bestaand multiroom WiFi-systeem gebruikt worden. Dankzij de nieuwste WiFi mesh technologie bieden TP-Link Deco systemen je hele huis snelle, betrouwbare WiFi-dekking zonder meer wegvallende verbindingen of trage snelheden. Dus zeg vaarwel tegen die vervelende netwerkproblemen en geniet van een sterker, consistenter WiFi-signaal in je hele huis.

Pak de BESTE prijs

7. TP-Link Deco XE75 - Mesh WiFi - Tri-band - Wifi 6E - 5400Mbps - 3-pack - 2022

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

De TP-Link Deco XE75 Mesh Wifi is het nieuwste en het beste op het gebied van wifi-technologie. Hij biedt de snelst mogelijke snelheden en de laagste latentie ooit. Dit maakt hem perfect voor gamen, streamen, en andere activiteiten met hoge bandbreedte. De kracht van wifi 6E verdubbelt meer dan het beschikbare spectrum, zodat je overal in je huis kunt genieten van vloeiende streams en betrouwbare verbindingen. De Deco XE75 gebruikt gigabit snelheden zo snel dat je moeiteloos video's kunt streamen, zelfs wanneer je AR/VR werelden verkent. Slim netwerken voor een slimmer huis, Deco gebruikt aangepaste algoritmes om verbindingen op het netwerk te automatiseren en voor de sterkst mogelijke signalen te zorgen. Beheer Wi-Fi instellingen vanuit huis of op afstand via de Deco app. Zo kun je de aangesloten apparaten in je huis met gemak bedienen. Of je nu gamet, streamt, of gewoon op het internet surft, de TP-Link Deco XE75 is perfect voor elke taak.

Pak de BESTE prijs

8. TP-Link Deco E4 - Multiroom Wifi - Mesh Wifi - 3-Pack - Wit

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

Als je een betrouwbaar en krachtig wifi-systeem voor thuis zoekt, dan is de TP-Link Deco E4 de perfecte keuze. Dit systeem bestaat uit drie afzonderlijke stations die allemaal met elkaar communiceren via wifi mesh technologie. Dankzij deze technologie hoef je nooit bang te zijn dat je snelheden verliest of netwerkproblemen ondervindt. Met de Deco E4 kun je genieten van snelle en stabiele wifi in elke hoek van je huis.

Pak de BESTE prijs

9. TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi - Mesh WiFi

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

Maak kennis met de TP-Link Deco M4, de volgende generatie in wifi voor thuis. Dit systeem maakt gebruik van wifi mesh technologie om je hele huis te voorzien van één betrouwbaar draadloos netwerk. Dankzij deze technologie zul je geen haperingen of snelheidsverlies meer ervaren, en zullen je netwerkproblemen tot het verleden behoren. De Deco M4 is ook ongelooflijk eenvoudig te installeren en te gebruiken, dus je bent in een mum van tijd aan de slag. Wacht dus niet langer en upgrade je wifi thuis vandaag nog met de TP-Link Deco M4.

Pak de BESTE prijs

10. TP-Link Deco P9 - Multiroom WiFi - Mesh WiFi - 3-Pack

Onze review: een multiroom wifi van topkwaliteit

Zoek je een betrouwbare manier om je WiFi-signaal door dikke muren en meerdere verdiepingen te krijgen? Kijk dan eens naar de TP-Link Deco P9 - een unieke WiFi-oplossing voor meerdere kamers met ingebouwde powerline verbinding!

Dit systeem maakt gebruik van WiFi mesh technologie om samen te werken en ervoor te zorgen dat je apparaat altijd automatisch verbonden is met het sterkste signaal. Plus, met zijn verbeterde powerline snelheid verspreidt de Deco P9 zijn signaal nog sneller door je stroomnetwerk.

Dus waarom wachten? Gun jezelf vandaag nog de best mogelijke wifi-ervaring met de TP-Link Deco P9!

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een multiroom wifi vergelijking

Ga je zelf verschillende multiroom wifi vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 multiroom wifi. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over multiroom wifi

Wat zijn de beste multiroom wifi volgens jullie?

Een multiroom wifi beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste multiroom wifi gekomen:

  1. devolo Magic 2 - Multiroom Kit - WiFi 6 - NL
  2. TP-Link Deco M5 - Mesh Wifi - 3-Pack
  3. TP-Link Deco M4 - Multiroom Wifi - Mesh WiFi - 3-pack

Maak vooral zelf ook een goede multiroom wifi vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een multiroom wifi die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie multiroom wifi reviews betrouwbaar?

Ja, iedere multiroom wifi review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke multiroom wifi vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een multiroom wifi terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een multiroom wifi te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie multiroom wifi?

We testen een multiroom wifi zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke multiroom wifi review schrijven.

Waar kan ik het beste een multiroom wifi kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 multiroom wifi hebben samengesteld, verkopen we zelf geen multiroom wifi. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een multiroom wifi kopen!

Tenslotte over multiroom wifi

Zo daar heb je het, onze top 10 multiroom wifi routers voor 2018. We hopen dat dit artikel je geholpen heeft bij het maken van een beslissing over welke router te kopen, en we wensen je veel succes met je nieuwe aankoop. Wacht niet langer, kies uit en bestel je multiroom wifi nu online!

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen multiroom wifi. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een multiroom wifi van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 multiroom wifi is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022