Top 10 time tracking softwares 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede time tracking software? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden time tracking software echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 time tracking softwares. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een time tracking software vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle time tracking softwares in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

We hebben een lijst samengesteld met de tien beste time tracking software. Elke software heeft unieke functionaliteiten die perfect bij je behoeften passen. We zullen elke software uitvoerig bespreken en je helpen het platform te kiezen dat het beste bij je past. Laat je inspireren en lees verder om de juiste time tracking software te vinden.
Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste time tracking softwares 2024

We hebben veel verschillende time tracking softwares getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele time tracking softwares die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste time tracking software kopen? Scroll snel verder.

1. e-Boekhouden.nl

Onze review: beste time tracking software!

e-Boekhouden.nl time tracking software is een handige oplossing voor het bijhouden van tijd. Het programma maakt het gemakkelijk om de tijd te registreren die je hebt besteed aan projecten, taken of taken. Je kunt gemakkelijk alle projecten, taken en taken bijhouden binnen e-Boekhouden.nl. Je kunt ook verschillende tarieven voor verschillende projecten en taken instellen.

Met e-Boekhouden.nl kun je tijd bijhouden voor elk project of taak die je uitvoert. Je kunt precies zien hoeveel tijd je hebt besteed aan elk project of taak, zodat je de voortgang hiervan kunt bijhouden. Je kunt ook verschillende tarieven instellen voor verschillende projecten of taken.

Daarnaast heeft e-Boekhouden.nl ook verschillende rapporten waarmee je inzicht krijgt in de voortgang van je projecten en taken. Deze rapporten kunnen worden gefilterd op basis van verschillende criteria, zoals datum, project of taak.

Tot slot biedt e-Boekhouden.nl ook de mogelijkheid om facturen te maken op basis van de geregistreerde tijden. Je kunt de facturen eenvoudig opstellen met behulp van de ingebouwde templates. Je kunt de facturen vervolgens eenvoudig printen en verzenden naar je klanten.

e-Boekhouden.nl is een gebruiksvriendelijke en effectieve oplossing voor het bijhouden van tijd. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt alle tools die nodig zijn om de voortgang van je projecten en taken te volgen.

Pak de BESTE prijs

2. Gripp

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Gripp Time Tracking Software is een krachtig en gebruiksvriendelijk tijdregistratiesysteem dat bedrijven helpt om hun medewerkers nauwkeuriger te laten bijhouden hoe ze hun tijd besteden. Het systeem helpt managers overzicht te houden over hun personeel en hun prestaties.

Gripp Time Tracking Software maakt het gemakkelijk om de prestaties op de werkvloer te meten en te verbeteren. De software biedt een breed scala aan verschillende opties, waaronder een eenvoudig dashboard waarmee gebruikers hun werkuren, taken en projecten kunnen bijhouden. Gebruikers kunnen ook verschillende rapporten genereren, waarmee ze inzicht krijgen in de prestaties van hun medewerkers.

Gripp Time Tracking Software is gebouwd met de modernste technologie en beveiliging die er is. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud, zodat gebruikers altijd toegang hebben tot hun gegevens. Gripp biedt ook opties voor integratie met andere software- en bedrijfssystemen, zodat de geregistreerde gegevens ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt.

Met Gripp Time Tracking Software kunnen bedrijven hun personeel productiever maken, hun kosten verlagen en hun prestaties verbeteren. Door de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid, is Gripp Time Tracking Software een uitstekende keuze voor bedrijven die hun personeel efficiënt willen beheren.

Pak de BESTE prijs

3. Rompslomp.nl

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Rompslomp.nl time tracking software is een gebruiksvriendelijk en krachtige tool voor tijdsbesparing voor iedereen die meer uit hun tijd nodig hebben. Het biedt een intuïtieve en eenvoudige manier om je tijdsbesteding bij te houden, waardoor je meer controle krijgt over je agenda en je productiviteit verbetert. De software is ontworpen om ervoor te zorgen dat je tijdsbesteding accuraat wordt geregistreerd, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van hoe je je tijd besteedt. De software is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het een ideale optie is voor iedereen die meer controle en inzicht nodig heeft over hun tijdsbesteding. Het biedt veel opties voor het bijhouden en plannen van je tijd, waaronder een kalender, takenlijsten, herinneringen en meer. Rompslomp.nl time tracking software biedt ook de mogelijkheid om je tijdsbesteding te vergelijken met andere gebruikers, waardoor je inzicht krijgt in hoe je tijdsbesteding zich verhoudt tot andere gebruikers.

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste time tracking softwares

Bij onze top 3 van beste time tracking softwares toch nog niet een time tracking software gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede time tracking softwares op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie time tracking softwares de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede time tracking software vergelijking. Scroll snel verder.

4. Project Hours

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Project Hours is een eenvoudig te gebruiken, gebruiksvriendelijke time tracking software die je helpt bij het bijhouden van je projecturen. Het is een geavanceerde en professionele tool die je in staat stelt om bij te houden hoeveel tijd je besteedt aan projecten, taken en takengroepen. Met Project Hours kun je bijhouden hoeveel tijd je besteedt aan elk project of taak, zodat je beter inzicht krijgt in wat er gedaan moet worden en welke taak het meeste tijd kost. Je kunt ook zien welke taken het productiefst zijn en welke taken je het meeste tijd kosten. Bovendien biedt Project Hours je een dashboard dat je inzicht geeft in real-time je werk, zodat je kunt zien waar je aan werkt en hoeveel tijd je daaraan besteedt. Project Hours is een gebruiksvriendelijke en veelzijdige tool die je projecten efficiënter en productiever maakt.

Pak de BESTE prijs

5. TimeMate

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

TimeMate is een tijdregistratie-software die kleine bedrijven helpt bij het verbeteren van hun efficiëntie. Het biedt gebruikers een geavanceerd tijdregistratie-systeem dat gebruikers helpt bij het organiseren en optimaliseren van hun dagelijkse taken. TimeMate is eenvoudig te gebruiken en biedt gebruikers een intuitieve interface die gemakkelijk te navigeren is.

TimeMate biedt een verscheidenheid aan functies waaronder tijdregistratie, tijdschrijven, urenfacturering, projectbeheer, takenbeheer, toegang tot rapporten en veel meer. Gebruikers kunnen TimeMate gebruiken om hun taken te plannen, om te zien hoeveel tijd ze aan elke taak besteden, om tijd te registreren, om taken te volgen en om hun productiviteit te verbeteren. TimeMate is ook compatibel met andere software-applicaties zoals Microsoft Office en Google Suite.

TimeMate biedt ook enkele geavanceerde functies zoals geautomatiseerde meldingen, vergaderfuncties, samenwerken in realtime, notificaties en meer. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om hun taken te volgen en te beheren. TimeMate is ook toegankelijk op verschillende platforms zoals Windows, Mac, iOS en Android.

TimeMate is een krachtige en betrouwbare tijdregistratie-software die bedrijven helpt bij het verbeteren van hun productiviteit en het verminderen van kosten. Het biedt gebruikers een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken tijdregistratiesysteem dat hen helpt bij het organiseren en optimaliseren van hun dagelijkse taken.

Pak de BESTE prijs

6. Rodeo

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Rodeo time tracking software is een krachtige, cloudgebaseerde tijdregistratie-oplossing die organisaties helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsproductiviteit en het verhogen van hun productiviteit. Het biedt gebruikers een intuïtief en eenvoudig te gebruiken platform voor het bijhouden van hun tijd.

Met Rodeo kunnen gebruikers hun tijd bijhouden, projecten beheren, taken beheren, notities maken en verslagen maken. Het platform biedt ook realtime-inzicht in de productiviteit van een team, waardoor het gemakkelijk wordt om te zien waar verbeterpunten zijn. Gebruikers kunnen ook verschillende rapporten genereren, zoals projectrapporten, taakrapporten, gebruikersrapporten en meer.

Rodeo biedt gebruikers toegang tot veel krachtige functies, zoals taakherinneringen, samenwerkingstools, taakplanning, takenarchivering, takenprioriteit, takenherinneringen, teambrainstorming en meer. Het platform is ook flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie.

Rodeo is een geweldige oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige manier om hun tijd bij te houden. Het platform is veilig en biedt gebruikers controle over hun tijdregistratie, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen over hun productiviteit.

Pak de BESTE prijs

7. Wrike

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Wrike Time Tracking Software is een gebruiksvriendelijke tijdregistratie-tool waarmee gebruikers hun werktijden kunnen registreren, analyseren en verbeteren. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om gebruikers in staat te stellen hun productiviteit te verhogen door de juiste taken op de juiste momenten te plannen. Met deze tool kunnen gebruikers hun werkuren bijhouden en gedetailleerde rapporten genereren.

De Wrike Time Tracking Software biedt gebruikers een intuïtieve en visuele interface waarmee ze hun taken kunnen beheren, plannen en volgen. Het biedt ook een geavanceerde timer die de tijdregistratie eenvoudig maakt. Gebruikers kunnen ook een gedetailleerde taakgeschiedenis bijhouden, waardoor ze precies kunnen zien hoeveel tijd er is besteed aan een taak. Met deze software kunnen gebruikers hun taakvoltooiing verbeteren en hun productiviteit verhogen. Daarnaast biedt het ook een reeks nuttige functies, waaronder takenherinneringen, e-mailmeldingen, urenregistratie en meer.

Pak de BESTE prijs

8. BUNNI

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

BUNNI time tracking software is een eenvoudige en krachtige oplossing voor het bijhouden van je tijd. Het is een gebruiksvriendelijke webapplicatie waarmee je eenvoudig de tijd bijhoudt die je besteedt aan verschillende projecten en taken. Met BUNNI kun je meerdere projecten of taken tegelijkertijd bijhouden, en het biedt je de mogelijkheid om rapporten te genereren op basis van de gegevens die je hebt ingevoerd.

BUNNI bevat een geavanceerd dashboard waarmee je de prestaties van je medewerkers kunt monitoren. Je kunt prestaties op verschillende manieren bekijken, zoals door projecten, taken of medewerkers. Je kunt ook meldingen instellen zodat je automatisch een bericht ontvangt wanneer er een taak is voltooid of als een medewerker te laat is met een taak.

Met BUNNI kun je ook de productiviteit van je medewerkers verhogen door ze taken te laten plannen en opvolgen. Je kunt taken toewijzen aan specifieke medewerkers of groepen medewerkers, en je kunt een deadline instellen voor iedere taak. BUNNI biedt ook veel andere handige functies, waaronder het bijhouden van reiskosten, het bijhouden van vakantiedagen en het beheren van projectbudgetten.

Pak de BESTE prijs

9. Exact

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Exact Time Tracking is een innovatieve software-oplossing voor het bijhouden van je tijdsbesteding. Met deze krachtige software kun je eenvoudig je tijd bijhouden en bewaken, waardoor je inzicht krijgt in prestaties, productiviteit en nauwkeurigheid.

Met Exact Time Tracking kun je eenvoudig je tijd bijhouden en bewaken. Je kunt je taken bijhouden en beheren, waardoor je kunt zien waar je tijd aan besteed wordt. Je kunt ook eenvoudig verschillende projecten monitoren en bijhouden, waardoor je beter inzicht krijgt in de voortgang van het project.

Exact Time Tracking biedt ook veel gebruikersvriendelijke functies zoals automatische reminders voor taken, aanpassen van je werkuren en het bijhouden van je productiviteit. Met Exact Time Tracking krijgt je een compleet overzicht van je tijdsbesteding, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en je productiviteit kunt verhogen.

Exact Time Tracking is een perfecte oplossing voor bedrijven die meer inzicht willen krijgen in hun tijdsbesteding en hun productiviteit willen verhogen. Met deze krachtige software kun je tijd besparen en je projecten efficiënter en effectiever beheren.

Pak de BESTE prijs

10. Monday.com

Onze review: een time tracking software van topkwaliteit

Monday.com Time Tracking is een handige manier om je tijd bij te houden en efficiënter te werken. Het is een compleet platform dat je helpt bij het beheren, bijhouden en analyseren van je tijd. Het biedt een intuïtieve interface waarmee je al je taken en tijdschrijven eenvoudig kunt beheren. Het platform biedt ook geavanceerde functies voor tijdregistratie, waaronder een optie om je tijd te plannen en te beheren, waardoor je meer tijd bespaart. Het maakt ook het volgen van projecten makkelijker, zodat je kunt zien waar je tijd aan besteed wordt. Het biedt ook verschillende rapportage-opties, waardoor je een helder beeld krijgt van je prestatieniveau. Monday.com Time Tracking is een krachtig platform dat gebruikers helpt om hun tijd en doelen effectief te beheren.

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een time tracking software vergelijking

Ga je zelf verschillende time tracking softwares vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 time tracking softwares. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over time tracking softwares

Wat zijn de beste time tracking softwares volgens jullie?

Een time tracking software beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste time tracking softwares gekomen:

  1. e-Boekhouden.nl
  2. Gripp
  3. Rompslomp.nl

Maak vooral zelf ook een goede time tracking software vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een time tracking software die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie time tracking softwares reviews betrouwbaar?

Ja, iedere time tracking software review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke time tracking software vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een time tracking software terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een time tracking software te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie time tracking softwares?

We testen een time tracking software zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke time tracking software review schrijven.

Waar kan ik het beste een time tracking software kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 time tracking softwares hebben samengesteld, verkopen we zelf geen time tracking softwares. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een time tracking software kopen!

Tenslotte over time tracking softwares

Na het lezen van dit artikel zijn er nu voldoende mogelijkheden om de beste time tracking software te kiezen die aansluit bij de behoeften van je bedrijf of organisatie. Elk van deze 10 tools biedt verschillende functies en kenmerken, waardoor je een goede keuze kunt maken op basis van je specifieke behoeften. Door de juiste keuze te maken, kun je ervoor zorgen dat je bedrijf of organisatie efficiënt en effectief gebruik maakt van de best mogelijke time tracking software.

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen time tracking softwares. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een time tracking software van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 time tracking softwares is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022