Top 10 projectmanagement software 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede projectmanagement software? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden projectmanagement software echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 projectmanagement software. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een projectmanagement software vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle projectmanagement software in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Weet je niet zeker welke projectmanagementsoftware het beste bij je behoeften past?

Bekijk onze lijst met de 10 beste projectmanagement softwares! Onze lijst bevat een verscheidenheid aan project management software, zodat je de perfecte project management software voor je behoeften kunt vinden. Je kunt er zeker van zijn dat je met een project management software een goed overzicht over je projecten behoudt.

Behoud een goed overzicht van je projecten met behulp van een van onze best beoordeelde project management software. Vind de perfecte software voor je behoeften en ga vandaag nog aan de slag.

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste projectmanagement software 2024

We hebben veel verschillende projectmanagement software getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele projectmanagement software die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste projectmanagement software kopen? Scroll snel verder.

1. Teamgantt

Onze review: beste projectmanagement software!

Breng je projecten tot leven met Teamgantt! Deze verfrissende kijk op project planning software heeft een intuïtieve gantt chart creator waarmee je gemakkelijk complexe projecten kunt plannen en beheren. Nodig klanten en teams uit om samen te werken aan je planning of projectplan. Schakel eenvoudig tussen de drie weergaven - gantt chart, kanban board, of kalender - met een enkele klik. Geen training nodig - online een planning maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Sleep gewoon taken binnen je project en je kunt binnen enkele minuten aan de slag. Wacht dus niet langer - begin vandaag nog met het snel en gemakkelijk beheren van je projecten met Teamgantt!

Pak de BESTE prijs

2. Project.co

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Maak kennis met Project.co - de revolutionaire manier om samen te werken met iedereen, altijd en overal! Zeg maar dag tegen ongeorganiseerde projecten en rommelige samenwerking. Met Project.co is alles wat je nodig hebt voor elk project nu in één handige hub! Het is ontworpen voor maximaal comfort en gebruiksgemak, met duidelijke etikettering en beschrijvende tekst zonder verborgen menu-items! Nodig je klant of teamleden uit om deel te nemen aan het project en de tools toe te voegen die ze nodig hebben. Tegelijkertijd zorg je er ook voor dat het er professioneel uitziet door elk project aan te passen met je eigen merk. Het gebruiksgemak van dit projectplatform gaat verder doordat mensen in een oogwenk toegang hebben tot realtime samenwerkingsfuncties zoals opmerkingen, reacties en het uploaden van @mentions. Zeg maar dag tegen je nieuwe krachtige werkplek - zeg hallo tegen Project.co!

Pak de BESTE prijs

3. Easy Project

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een project management tool die kan zorgen voor de broodnodige harmonie en integratie binnen je team? Zoek niet verder, want Easy Project heeft het allemaal. Easy Project 12 is een revolutionaire, baanbrekende "Zwitsers zakmes" projectmanager die perfect is voor wat je behoeften ook mogen zijn. Of je nu een Agile, Waterval, B2B CRM of Helpdesk methodologie gebruikt, Easy Project helpt je bij elke stap. Bovendien krijg je, wanneer je je bij hun aanmeldt, toegang tot hooggekwalificeerde professionals die je kunnen helpen met implementatiediensten, ondersteuning en webinars.

Maar wacht - er is meer! Wanneer je je aanmeldt bij Easy Project 12, ontvang je ook geavanceerde organisatietools zoals WBS (Work Breakdown Structure), Gantt Chart en SCRUM/Kanban sop die de communicatie stroomlijnen voor topprestaties. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en ervaar de verbazingwekkende voordelen van eenvoudig projectbeheer met Easy Project 12!

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste projectmanagement software

Bij onze top 3 van beste projectmanagement software toch nog niet een projectmanagement software gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede projectmanagement software op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie projectmanagement software de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede projectmanagement software vergelijking. Scroll snel verder.

4. Paymo

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een tool waarmee je vertragingen kunt beperken en projecten op tijd kunt afmaken, terwijl je teams georganiseerd en productief blijven? Kijk dan niet verder dan Paymo! Dit platform is perfect om je hele team gemotiveerd en op één lijn te krijgen. Zij bieden ingebouwde samenwerkingstools, workflows, transparante tijdregistratie en file proofing om ervoor te zorgen dat deadlines, deliverables en budgetten op schema blijven. Maak je nooit meer zorgen over onrendabel werken: gebruik de timesheetfunctie om meteen facturen te maken, zodat je eerlijk en op tijd betaald wordt voor elk factureerbaar uur! En vergeet niet het eenvoudig te gebruiken taakbeheer systeem met subtaken, meerdere assignees alerts & meer! Met Paymo haal je het meeste uit je resources zodat je projecten sneller dan ooit kunt afmaken. Probeer het vandaag nog uit en ervaar projectmanagement als nooit tevoren!

Pak de BESTE prijs

5. Azendoo

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Wil je georganiseerd en efficiënt blijven op meerdere projecten, maar heb je niet de tijd of de middelen? Azendoo biedt de oplossing. Azendoo is een top-of-the-line project management software ontworpen met drukke professionals in het achterhoofd, die snel moeten communiceren terwijl ze hun workflow verbeteren. Met Azendoo, kun je gemakkelijk organiseren en track activiteiten, doelen, projecten, en nog veel meer - allemaal van je smartphone of tablet!

Azendoo biedt zowel web en desktop applicaties en mobiele apps voor iOS en Android apparaten. Ontvang realtime-updates als teamleden met elkaar communiceren zonder fysiek samen te komen of e-mails heen en weer te sturen. Bovendien is het ongelooflijk intuïtief en gebruiksvriendelijk! Upgrade je workflow vandaag nog met de hulp van Azendoo!

Pak de BESTE prijs

6. ClickUp

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Ben je het moe om je team op één lijn te krijgen voor een project? Op zoek naar een tool die je helpt georganiseerd te blijven en gemakkelijk samen te werken? ClickUp is de oplossing die je zocht!

ClickUp maakt projectplanning eenvoudig en efficiënt door al je projecten op één plaats onder te brengen. Organiseer onmiddellijk al je taken in één oogopslag en houd de voortgang en doelstellingen bij. Bovendien kun je met de intuïtieve weergavefunctionaliteit de perfecte workflow samenstellen met 10+ aanpasbare weergaven, zodat elk project nooit over het hoofd wordt gezien.

Werk samen met je teamleden, ongeacht hun locatie, en zorg ervoor dat iedereen op zijn taak zit met de verschillende tracking tools van ClickUp. Met dit product in de hand is het stroomlijnen van projecten nog nooit zo eenvoudig geweest! Maak van elk project een succes op topniveau met ClickUp! Geen stress meer - alleen prestaties.

Pak de BESTE prijs

7. King Software

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

King Software is een eenvoudig te gebruiken ERP-oplossing die je projectadministratie geautomatiseerd en inzichtelijk maakt. Ideaal voor organisaties waar het belangrijk is de gegevens van verschillende onderdelen overzichtelijk bij te houden. De software omvat lopende projecten, urenregistratie, projectplanning en openstaande werkzaamheden monitoren. Kosten, werkbonnen en weekstaten kunnen op meerdere niveau's worden ondergebracht. KING Software biedt ook uitgebreide resultaatrapportages op verschillende niveaus, waardoor je precies kunt zien welke stappen er nog nodig zijn om het project tot een goed einde te brengen. Met Kingsoftware houd je fiscale en voorraadadministraties bij in hetzelfde systeem als je projectadministratie, wat betekent dat je op elk moment echt up-to-date informatie tot je beschikking hebt. Word productiever met KING Software en laat je projectadministratie aan je kant staan!

Pak de BESTE prijs

8. Slenke

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Met Slenke bouwprojectmanagementsoftware bouw je je bedrijf op tijd, binnen het budget en binnen de scope. Laat projecten soepel en efficiënt verlopen - met volledig inzicht in de voortgang van budgetten en kosten, de werkverdeling binnen het team en de algehele voortgang. Slenke's BuildEnd Construction Software plaatst alle aspecten van je projecten in één centraal commandocentrum.

Blijf georganiseerd terwijl je bouwplannen maakt, al je teams verbindt, workflows bewaakt en gemakkelijk toegang hebt tot kritieke gegevens - hoe complex of grootschalig het project ook is. Met rapporten en inzichten in de prestaties van elk lid van het team in de loop van de tijd, kun je ervoor zorgen dat iedereen op schema ligt om zijn doelen te bereiken.

Of je nu een aannemer, een calculator of een architect bent - Slenke geef je de gegevens om snel potentiële problemen te identificeren voordat ze zich voordoen en ervoor te zorgen dat elk project zonder onnodige vertragingen of kostenoverschrijdingen verloopt. Krijg volledige controle over alle opgeleverde projecten - Op tijd! Binnen budget! Binnen scope! Vereenvoudig het beheer van bouwprojecten met het gebruiksvriendelijke systeem van Slenke, bouw nu aan betere resultaten!

Pak de BESTE prijs

9. Teamwork

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Teamwork is de perfecte oplossing voor de drukke professional die georganiseerd moet blijven met zijn projecten. Dit intuïtieve platform zorgt ervoor dat je je workflow stroomlijnt en al je belangrijke taken bijhoudt zonder tijd te verliezen. Zou het niet fijn zijn om al je klantenwerk op één plek te hebben en alles in één oogopslag te zien? Dat is precies wat Teamwork biedt. Met geavanceerde functies zoals tijdregistratie, budgettering, projectorganisatie en toewijzing van middelen mis je geen moment. Ze zorgen er ook voor dat wanneer je meer ondersteuning nodig hebt voor grotere projecten, ze diensten zoals CRM, Desk, Chat en Spaces hebben toegevoegd. Deze kunnen de uitdaging van het beheer van grotere workflows aan, zodat je je kunt concentreren op het succes van je team.

Pak de BESTE prijs

10. Timechimp

Onze review: een projectmanagement software van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een innovatieve manier om je projecten te beheren? Kijk dan niet verder dan TimeChimp! Met dit gebruiksvriendelijke projectmanagementsysteem kun je het meeste uit je projecten halen met minimale inspanning. Stel je voor wat je kunt doen met TimeChimp - Creëer en budgetteer projecten, wijs medewerkers toe aan specifieke projecten, log uitgaven en uren snel in en volg de voortgang in realtime. Van begin tot eind maakt Timechimp het je gemakkelijker om georganiseerd te blijven. Met dit gestroomlijnde systeem kun je effectief uren, uitgaven en bewegingen over elk project registreren, allemaal vanaf één handige plek. Bovendien kun je eenvoudig medewerkers of klanten vooraf inplannen en budgetten per uur instellen. Zeg vaarwel tegen eindeloos papierwerk verspild aan onnodige administratieve taken en stap vandaag nog over op TimeChimp! Neem controle over al je projecten als een professional, zelfs als je achtergrond niet in projectmanagement ligt - Begin nu met TimeChimp!

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een projectmanagement software vergelijking

Ga je zelf verschillende projectmanagement software vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 projectmanagement software. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over projectmanagement software

Wat zijn de beste projectmanagement software volgens jullie?

Een projectmanagement software beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste projectmanagement software gekomen:

  1. Teamgantt
  2. Project.co
  3. Easy Project

Maak vooral zelf ook een goede projectmanagement software vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een projectmanagement software die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie projectmanagement software reviews betrouwbaar?

Ja, iedere projectmanagement software review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke projectmanagement software vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een projectmanagement software terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een projectmanagement software te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie projectmanagement software?

We testen een projectmanagement software zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke projectmanagement software review schrijven.

Waar kan ik het beste een projectmanagement software kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 projectmanagement software hebben samengesteld, verkopen we zelf geen projectmanagement software. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een projectmanagement software kopen!

Tenslotte over projectmanagement software

Projectmanagementsoftware is een geweldige manier om jezelf georganiseerd en op koers te houden met welk project je ook bezig bent. Door de kenmerken van elk type software te begrijpen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke het beste voor je zal werken. Met onze blogpost hopen we dat je nu genoeg informatie hebt om de juiste projectmanagementsoftware voor jouw behoeften te kiezen. Lees zeker over de 10 beste opties, bestel de juiste online, en ga vandaag nog aan de slag met je projecten!

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen projectmanagement software. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een projectmanagement software van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 projectmanagement software is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022