Top 10 personeelsplanning softwares 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede personeelsplanning software? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden personeelsplanning software echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 personeelsplanning softwares. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een personeelsplanning software vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle personeelsplanning softwares in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Een efficiënte personeelsplanning is cruciaal voor het succes van een bedrijf of organisatie. Het kan echter een uitdagende taak zijn om handmatig de dienstroosters van het personeel te plannen, rekening houdend met de beschikbaarheid en vaardigheden van elke medewerker. Gelukkig zijn er talloze personeelsplanning software beschikbaar die deze taak aanzienlijk kunnen vereenvoudigen en automatiseren. Maar met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke software het beste bij je behoeften past. In dit artikel zetten we de top 10 personeelsplanning software op een rijtje en leggen we uit waarom deze programma's de beste keuze zijn voor het beheren van je personeel.
Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste personeelsplanning softwares 2024

We hebben veel verschillende personeelsplanning softwares getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele personeelsplanning softwares die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste personeelsplanning software kopen? Scroll snel verder.

1. Sage personeelsplanning software

Onze review: beste personeelsplanning software!

Sage personeelsplanning software is een krachtig hulpmiddel dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het effectief plannen en beheren van hun personeelsbestand. Met deze software kunnen bedrijven hun werknemersplanning stroomlijnen en optimaliseren, wat leidt tot een betere efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid.

Met Sage personeelsplanning kunnen bedrijven eenvoudig werknemersroosters maken en aanpassen, rekening houdend met de beschikbaarheid van werknemers, werktijden en andere belangrijke factoren. Deze software maakt het ook gemakkelijk om vakantie- en verlofaanvragen bij te houden, waardoor bedrijven altijd op de hoogte zijn van wie er beschikbaar is om te werken en wie niet.

Daarnaast biedt Sage personeelsplanning krachtige rapportagemogelijkheden, waarmee bedrijven inzicht kunnen krijgen in hun personeelsplanning en de prestaties van hun werknemers. Deze rapporten kunnen worden gebruikt om trends te identificeren, problemen op te lossen en de algehele efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Bovendien is Sage personeelsplanning eenvoudig te gebruiken en aan te passen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. De software kan worden geïntegreerd met andere HR-systemen, waardoor bedrijven naadloos gegevens kunnen delen tussen verschillende platforms.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en flexibele personeelsplanning softwareoplossing, dan is Sage personeelsplanning de perfecte keuze voor je bedrijf. Met deze software kun je je personeelsplanning optimaliseren en je bedrijfsprestaties verbeteren.

Pak de BESTE prijs

2. Jibble personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Jibble personeelsplanning software is een krachtige tool waarmee bedrijven hun personeelsplanning gemakkelijk en efficiënt kunnen beheren. Met Jibble kun je je personeel inplannen, diensten toewijzen, uren registreren en betalingen verwerken, allemaal op één centrale locatie.

Met Jibble's intuïtieve interface kun je snel en gemakkelijk diensten plannen en je personeel op de hoogte stellen van hun diensten en taken. Je kunt ook diensten opnieuw toewijzen of wijzigen, evenals de beschikbaarheid van je personeel bijhouden en beheren.

Met de urenregistratie van Jibble kunnen medewerkers eenvoudig hun uren bijhouden en in- en uitklokken op hun mobiele apparaten of via het web. Managers hebben op hun beurt toegang tot real-time gegevens over de uren van hun medewerkers en kunnen gemakkelijk rapporten genereren en betalingen verwerken.

Bovendien biedt Jibble integraties met andere tools zoals Slack, Trello en Zapier, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in je bestaande workflows en processen.

Met Jibble's geavanceerde rapportagetools kun je ook inzicht krijgen in je personeelsplanning en -prestaties, inclusief gegevens over de efficiëntie, kosten en omzet van je bedrijf.

Kortom, Jibble is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar krachtige manier om hun personeelsplanning te beheren en te optimaliseren.

Pak de BESTE prijs

3. Teamdeck personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Teamdeck is een geavanceerde personeelsplanning software die is ontworpen om organisaties te helpen bij het beheren van hun personeelsroosters en de werklast van hun teams te optimaliseren. Deze software is ontwikkeld met de nieuwste technologieën en biedt een gebruiksvriendelijke interface die het plannen van personeel en projecten eenvoudig maakt.

Met Teamdeck kunnen bedrijven hun personeelsplanning op een centrale plek beheren. Het biedt een overzichtelijk dashboard waarop je de beschikbaarheid van je medewerkers kunt zien, taken kunt toewijzen en projectplanningen kunt maken. Zo kun je gemakkelijk inzicht krijgen in wie er beschikbaar is en wie er niet is, wat het plannen en beheren van je projecten veel efficiënter maakt.

Met de planningstool van Teamdeck kun je snel en gemakkelijk shiftplanningen maken en wijzigingen doorvoeren. Je kunt taken toewijzen aan specifieke medewerkers en prioriteiten instellen voor belangrijke projecten. Zo kun je ervoor zorgen dat je team altijd op schema blijft en de juiste werklast krijgt toegewezen.

Met Teamdeck kun je ook de prestaties van je team bijhouden en hun workload monitoren. Je kunt gemakkelijk zien wie er teveel taken heeft en wie er meer werk kan aannemen. Zo kun je de werklast gelijkmatiger verdelen en burn-out voorkomen.

Ten slotte biedt Teamdeck integratie met andere software en tools, zoals Slack, Trello en Google Agenda. Zo kun je alle tools die je nodig hebt om je projecten te beheren op één plek centraliseren en eenvoudig gebruiken.

Teamdeck is de perfecte oplossing voor elk bedrijf dat op zoek is naar een betere manier om hun personeelsplanning te beheren. Met geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface is Teamdeck de ideale tool om de workload van je team te optimaliseren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste personeelsplanning softwares

Bij onze top 3 van beste personeelsplanning softwares toch nog niet een personeelsplanning software gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede personeelsplanning softwares op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie personeelsplanning softwares de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede personeelsplanning software vergelijking. Scroll snel verder.

4. Bitrix 24 personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Bitrix24 is een krachtige personeelsplanning software die is ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen bij het efficiënt beheren van hun werknemersroosters en -taken. Met deze software kunnen werkgevers eenvoudig de beschikbaarheid van werknemers bijhouden, werktijden toewijzen en vakantieplanningen beheren.

Met Bitrix24 kunnen werkgevers eenvoudig taken toewijzen aan specifieke werknemers en de voortgang van deze taken in realtime volgen. Werknemers kunnen hun eigen taken en voortgang bijhouden via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van de software, wat zorgt voor een naadloze samenwerking tussen werknemers en managers.

Een van de grootste voordelen van Bitrix24 is de flexibiliteit en aanpasbaarheid van de software. Het kan worden geconfigureerd om te werken met elk type bedrijf en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Werkgevers kunnen werktijden, vakanties en andere belangrijke gebeurtenissen plannen en bijhouden, zodat ze nooit meer een belangrijke deadline missen.

Met Bitrix24 kunnen werknemers gemakkelijk toegang krijgen tot hun werkroosters en taaklijsten vanaf hun mobiele apparaat, zodat ze altijd op de hoogte zijn van wat er van hen wordt verwacht. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor een betere werknemerservaring.

Kortom, Bitrix24 is een krachtige en aanpasbare personeelsplanning software die de communicatie, samenwerking en productiviteit tussen werknemers en managers verbetert. Het is een must-have tool voor elk bedrijf dat zijn werknemers efficiënt wil beheren en zijn doelen wil bereiken.

Pak de BESTE prijs

5. Rentman personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Rentman is krachtige personeelsplanning software die speciaal ontworpen is voor de evenementen- en entertainmentindustrie. Het stelt bedrijven in staat om hun personeel efficiënter te plannen en te beheren, zodat ze hun evenementen en projecten op tijd en binnen het budget kunnen leveren.

Met Rentman kunnen gebruikers eenvoudig taken toewijzen aan teamleden en hun beschikbaarheid in de gaten houden. De software biedt ook de mogelijkheid om snel en gemakkelijk roosters te maken en te wijzigen, zodat iedereen op de hoogte is van de planning. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om de arbeidstijden van de medewerkers bij te houden en automatisch de gewerkte uren bij te houden voor een correcte facturering.

Rentman bevat ook functies voor het bijhouden van de vaardigheden en certificeringen van het personeel, zodat bedrijven snel de juiste medewerkers voor een project kunnen vinden. Het systeem biedt ook inzicht in de beschikbaarheid van de apparatuur, waardoor bedrijven hun personeel en middelen effectiever kunnen inzetten en verhuur van materialen beter kunnen plannen.

Daarnaast biedt Rentman een online portal waarop medewerkers hun eigen beschikbaarheid kunnen bijhouden en hun roosters en taken kunnen bekijken. Het systeem bevat ook integraties met populaire projectmanagementtools, zoals Trello, Asana en Google Agenda.

Rentman is ontworpen met de gebruiker in gedachten en is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Het is cloud-based, dus het is altijd toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Bovendien biedt het systeem uitgebreide klantenondersteuning en trainingen om gebruikers te helpen het meeste uit de software te halen.

Als je op zoek bent naar een krachtige personeelsplanning software die speciaal is ontworpen voor de evenementen- en entertainmentindustrie, dan is Rentman een uitstekende keuze. Met zijn uitgebreide functies, intuïtieve interface en gemakkelijke toegang via internet, kun je je personeel en middelen beter beheren en je projecten succesvol uitvoeren.

Pak de BESTE prijs

6. Synchroteam personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Synchroteam is een innovatieve personeelsplanning software die speciaal is ontworpen om je werkproces te optimaliseren en je team efficiënter te laten werken. Met deze software kun je eenvoudig je werknemers inplannen, taken toewijzen en de voortgang van projecten bijhouden.

Met Synchroteam kun je je personeel snel en gemakkelijk inplannen op basis van hun beschikbaarheid, vaardigheden en ervaring. Je kunt taken toewijzen aan individuele medewerkers of aan een hele groep, en de voortgang van elk project in realtime volgen. Dit stelt je in staat om eventuele vertragingen of problemen snel op te lossen en ervoor te zorgen dat je projecten op schema blijven.

De software biedt ook geavanceerde rapportagemogelijkheden, waardoor je gemakkelijk inzicht krijgt in de prestaties van je team en kunt zien waar er mogelijkheden zijn om je werkproces verder te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld zien welke taken het meest tijd in beslag nemen en waar er mogelijkheden zijn om efficiënter te werken.

Met Synchroteam kun je je klanten ook op de hoogte houden van de voortgang van hun projecten. Je kunt automatisch statusupdates versturen en gedetailleerde rapporten genereren om te delen met uw klanten. Dit geeft je klanten meer vertrouwen in je bedrijf en verhoogt de klanttevredenheid.

Kortom, Synchroteam is een krachtige en gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die je bedrijf kan helpen om efficiënter te werken, de productiviteit te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Pak de BESTE prijs

7. Shifton personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Shifton is een krachtige en gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die speciaal is ontworpen om werkgevers te helpen bij het beheren van hun personeelsroosters en -taken. Met Shifton kunnen bedrijven hun personeelsplanning gemakkelijk automatiseren, waardoor ze tijd besparen en meer controle hebben over hun personeelsbeheer.

Met Shifton kun je gemakkelijk de beschikbaarheid van je medewerkers bijhouden en deze gebruiken om snel en eenvoudig diensten en taken toe te wijzen. Of het nu gaat om vaste diensten, flexibele diensten of ploegendiensten, Shifton kan deze allemaal plannen en beheren. Je kunt ook rekening houden met de vaardigheden en ervaring van je medewerkers bij het toewijzen van taken, zodat je er zeker van bent dat de juiste persoon voor de juiste taak wordt ingezet.

Shifton biedt ook handige functies voor het bijhouden van de werktijden van je medewerkers, waardoor je de productiviteit kunt maximaliseren en de loonadministratie kunt vereenvoudigen. Je kunt eenvoudig de gewerkte uren van je medewerkers bijhouden en overuren en onbetaald verlof beheren, waardoor je je personeelsbudget efficiënter kunt beheren.

Met de mobiele app van Shifton kunnen je medewerkers hun diensten en taken bekijken en hun beschikbaarheid bijwerken, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van hun werkplanning. Dit vermindert miscommunicatie en verhoogt de tevredenheid van je medewerkers.

Kortom, Shifton is de ideale oplossing voor bedrijven die hun personeelsplanning willen automatiseren en hun personeelsbeheer willen vereenvoudigen. Met de intuïtieve gebruikersinterface, handige functies en mobiele app is Shifton de perfecte keuze voor bedrijven van elke omvang en in elke sector.

Pak de BESTE prijs

8. Jungleworks personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Jungleworks personeelsplanning software is een krachtige tool waarmee bedrijven van elke omvang en industrie hun personeelsbeheer kunnen stroomlijnen en optimaliseren. Deze software biedt een geavanceerde set functies en mogelijkheden waarmee je je werknemersplanning efficiënter kunt beheren, je werkroosters kunt optimaliseren en je bedrijfsprestaties kunt verbeteren.

Met de Jungleworks personeelsplanning software kun je gemakkelijk en snel je werknemersplanning opstellen en bijwerken. Of je nu op zoek bent naar een intuïtieve interface waarmee je je planning kunt maken met drag-and-drop-functionaliteit, of een geavanceerde tool waarmee je complexe roosters kunt creëren met behulp van geavanceerde algoritmen, deze software heeft het allemaal.

Met de mogelijkheid om je personeelsplanning te integreren met je andere bedrijfssystemen, zoals je POS-systeem of je salarisadministratie software, kun je je workflow nog verder stroomlijnen. Dit maakt het mogelijk om gegevens automatisch uit te wisselen en workflows te automatiseren, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert.

De Jungleworks personeelsplanning software biedt ook functies voor het bijhouden van werktijden, zodat je precies kunt zien hoeveel uur elke werknemer heeft gewerkt en hoeveel overuren er zijn gemaakt. Je kunt ook je personeelsplanning afstemmen op de vraag naar je producten of diensten, zodat je altijd voldoende personeel beschikbaar heeft om aan de behoeften van je klanten te voldoen.

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met het plannen van je personeel, of een groot bedrijf dat op zoek is naar een robuuste personeelsplanning oplossing, Jungleworks is de perfecte keuze. Met krachtige functies, flexibiliteit en gebruiksvriendelijke interface biedt deze software de perfecte oplossing voor elke organisatie die op zoek is naar een efficiëntere en effectievere manier om hun personeel te beheren.

Pak de BESTE prijs

9. Performly personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Performly is de ultieme personeelsplanning software voor elke organisatie. Het biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om je personeelsplanning te beheren en te optimaliseren, waardoor je tijd en geld bespaart terwijl je de productiviteit verhoogt.

Met Performly kun je je volledige personeelsplanning beheren, van het plannen van shifts tot het bijhouden van vakantie- en ziektedagen. Het biedt een flexibele en aanpasbare oplossing die past bij de behoeften van je organisatie, of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent.

Met de slimme roosterplanning kun je eenvoudig shifts toewijzen aan je medewerkers op basis van beschikbaarheid en vaardigheden. Het systeem berekent automatisch de uren en kosten, zodat je een duidelijk overzicht heeft van je personeelskosten. Bovendien kun je met Performly eenvoudig de planning aanpassen aan de veranderende behoeften van je organisatie.

Performly biedt ook uitgebreide rapportage- en analysefuncties, waarmee je inzicht krijgt in je personeelskosten, productiviteit en prestaties. Met deze inzichten kun je je bedrijfsvoering optimaliseren en je resultaten verbeteren.

Bovendien is Performly cloud-based en dus altijd en overal toegankelijk via het internet. Het is veilig en betrouwbaar, met geavanceerde beveiligingsmaatregelen om je gegevens te beschermen.

Kortom, Performly is de ideale personeelsplanning software voor elke organisatie die tijd en geld wil besparen en de productiviteit wil verhogen. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf hoe eenvoudig en krachtig het is.

Pak de BESTE prijs

10. Teamultim personeelsplanning software

Onze review: een personeelsplanning software van topkwaliteit

Teamultim is een krachtige personeelsplanning software die speciaal is ontworpen om bedrijven te helpen hun personeel efficiënt en effectief te plannen. Deze software is geschikt voor organisaties van elke omvang en in elke branche en biedt een breed scala aan functies om aan je planningbehoeften te voldoen.

Met Teamultim kun je gemakkelijk je personeelsroosters maken en bijwerken, werknemersuren bijhouden, verlofverzoeken beheren en nog veel meer. Je kunt je werknemers eenvoudig plannen op basis van hun beschikbaarheid, vaardigheden, senioriteit en andere factoren om ervoor te zorgen dat je altijd het juiste aantal werknemers op de juiste plaats hebt om aan je bedrijfsbehoeften te voldoen.

De software biedt ook geavanceerde rapportagemogelijkheden, zodat je de prestaties van je werknemers kunt bijhouden en analyseren, evenals de kosten van je personeelplanning kunt beheren. Met de gebruiksvriendelijke interface kun je snel en gemakkelijk je personeelsplanning maken en beheren, en kun je je werknemers eenvoudig toegang geven tot hun roosters en andere belangrijke informatie.

Teamultim is ook volledig aanpasbaar, zodat je de software kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Of je nu werkt in de detailhandel, horeca, gezondheidszorg of een andere sector, Teamultim biedt de functionaliteit en flexibiliteit die je nodig heeft om je personeelsplanning te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien.

Kortom, Teamultim is de ideale oplossing voor elke organisatie die op zoek is naar een krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke personeelsplanning software die hen kan helpen hun personeel optimaal te beheren en te plannen.

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een personeelsplanning software vergelijking

Ga je zelf verschillende personeelsplanning softwares vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 personeelsplanning softwares. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over personeelsplanning softwares

Wat zijn de beste personeelsplanning softwares volgens jullie?

Een personeelsplanning software beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste personeelsplanning softwares gekomen:

  1. Sage personeelsplanning software
  2. Jibble personeelsplanning software
  3. Teamdeck personeelsplanning software

Maak vooral zelf ook een goede personeelsplanning software vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een personeelsplanning software die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie personeelsplanning softwares reviews betrouwbaar?

Ja, iedere personeelsplanning software review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke personeelsplanning software vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een personeelsplanning software terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een personeelsplanning software te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie personeelsplanning softwares?

We testen een personeelsplanning software zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke personeelsplanning software review schrijven.

Waar kan ik het beste een personeelsplanning software kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 personeelsplanning softwares hebben samengesteld, verkopen we zelf geen personeelsplanning softwares. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een personeelsplanning software kopen!

Tenslotte over personeelsplanning softwares

In dit artikel hebben we een overzicht gegeven van de 10 beste personeelsplanning software die momenteel beschikbaar zijn. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote organisatie, het vinden van de juiste personeelsplanning software kan een enorm verschil maken in termen van productiviteit en efficiëntie. We hebben de belangrijkste kenmerken van elke software besproken, zoals de mogelijkheid om roosters te maken, werknemersinformatie te beheren, en inzicht te krijgen in de beschikbaarheid van personeel. Afhankelijk van je specifieke behoeften en budget, kun je nu een weloverwogen keuze maken voor de beste personeelsplanning software voor jouw bedrijf. Door de juiste software te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat jouw werknemers op het juiste moment op de juiste plaats zijn en zo de efficiëntie en productiviteit van je organisatie verhogen.

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen personeelsplanning softwares. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een personeelsplanning software van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 personeelsplanning softwares is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022