Top 10 deepfakes 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede deepfake? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden deepfake echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 deepfakes. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een deepfake vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle deepfakes in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Deepfake-technologie is de afgelopen jaren snel geëvolueerd en heeft de potentie om de manier waarop we video's en foto's bekijken voorgoed te veranderen. Met behulp van machine learning-algoritmen kunnen gezichten van echte mensen worden geïntegreerd in andere beelden, waardoor het lijkt alsof ze iets zeggen of doen wat ze in werkelijkheid nooit hebben gedaan. Maar met zoveel deepfake-video's die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om de beste te vinden. In dit artikel bespreken we de top 10 beste deepfake-video's en geven we tips over hoe je de juiste deepfake kunt kiezen voor jouw bedrijf of organisatie.
Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste deepfakes 2024

We hebben veel verschillende deepfakes getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele deepfakes die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste deepfake kopen? Scroll snel verder.

1. Outwrite deepfake software

Onze review: beste deepfake!

Outwrite is een geavanceerde deepfake software die speciaal is ontworpen om de mogelijkheden van deepfake-technologie te benutten. Met Outwrite kun je foto's en video's manipuleren om realistische en overtuigende nepinhoud te maken. Of je nu op zoek bent naar een manier om grappige video's te maken voor sociale media, of om je filmmateriaal te verbeteren, Outwrite biedt de tools die je nodig hebt om je creativiteit tot leven te brengen.

Outwrite is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om je projecten te beheren en je creativiteit te uiten. Met Outwrite kun je de kleuren, helderheid en contrast van je foto's en video's aanpassen en effecten toevoegen zoals vervaging en schaduwen. Maar de echte kracht van Outwrite ligt in zijn deepfake-mogelijkheden.

Met Outwrite kun je gezichten en stemmen van mensen manipuleren om ze te laten lijken op iemand anders. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een persoon kunt laten spreken en bewegen als een bekende persoonlijkheid of dat je jezelf kunt transformeren in je favoriete filmkarakter. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten zijn verbazingwekkend realistisch.

Outwrite is ook uitgerust met geavanceerde algoritmen die je nepinhoud kunnen verbeteren en verfijnen om het nog realistischer te maken. Met behulp van machine learning-technologieën past Outwrite zich aan je voorkeuren aan en kan het je helpen om je nepinhoud te perfectioneren.

Kortom, Outwrite is de perfecte software voor iedereen die op zoek is naar een krachtig hulpmiddel om creatieve en overtuigende deepfake-inhoud te creëren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde mogelijkheden is Outwrite een must-have voor iedereen die serieus bezig is met het creëren van nepinhoud.

Pak de BESTE prijs

2. Faceapp deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

FaceApp Deepfake is geavanceerde software waarmee je indrukwekkende en realistische gezichtswap-functies kunt creëren. Met behulp van kunstmatige intelligentie-technologieën kan de software een persoon transformeren naar een ander persoon, een andere leeftijd, geslacht, of zelfs een ander ras.

Met de software kun je je eigen foto's uploaden en deze vervolgens bewerken en aanpassen met behulp van verschillende functies, zoals het veranderen van de haarkleur, het aanpassen van de huidskleur, het toevoegen van make-up en het veranderen van de achtergrond.

Een van de meest indrukwekkende functies van FaceApp Deepfake is de mogelijkheid om de gezichtsuitdrukkingen en gezichtsuitdrukkingen van de geüploade foto te veranderen, waardoor de illusie ontstaat dat de persoon op de foto lacht, huilt, of verbaasd kijkt.

De software is ook voorzien van geavanceerde technologieën voor gezichtsherkenning en kan automatisch het gezicht van een persoon op een foto detecteren en vervolgens de gewenste aanpassingen maken. Hierdoor wordt het proces van het maken van een deepfake zeer eenvoudig en intuïtief, zelfs voor degenen zonder enige ervaring in het bewerken van foto's.

Met FaceApp Deepfake kun je je creativiteit de vrije loop laten en je foto's transformeren in verbluffende en unieke creaties. Of je nu wilt experimenteren met verschillende looks of gewoon wat lol wilt hebben met je vrienden, deze software biedt talloze mogelijkheden om je foto's te veranderen in iets spectaculairs.

Pak de BESTE prijs

3. Zaodownload deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Zaodownload Deepfake Software is een revolutionair product dat je in staat stelt om verbluffend realistische deepfakes te maken. Met deze software kun je foto's en video's van mensen manipuleren, zodat het lijkt alsof ze iets zeggen of doen wat ze in werkelijkheid nooit hebben gedaan.

De software is gemakkelijk te gebruiken en biedt een intuïtieve interface waarmee je snel aan de slag kunt. Met behulp van geavanceerde machine learning-algoritmen en deep learning-technologieën kun je realistische deepfakes maken die moeilijk te onderscheiden zijn van echte video's.

Zaodownload Deepfake Software is ontworpen met de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat je creaties veilig zijn en niet kunnen worden gebruikt voor illegale doeleinden. Je kunt de software gebruiken voor leuke doeleinden zoals het maken van grappige video's, of voor professionele doeleinden zoals het creëren van educatieve video's of voor marketing en reclame.

Met Zaodownload Deepfake Software kun je je creativiteit de vrije loop laten en de grenzen van wat mogelijk is met videobewerking verleggen. Het is een krachtig hulpmiddel voor professionals en hobbyisten die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun inhoud te creëren en te delen. Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe de mogelijkheden van deepfake-technologie je creativiteit kunnen stimuleren!

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste deepfakes

Bij onze top 3 van beste deepfakes toch nog niet een deepfake gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede deepfakes op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie deepfakes de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede deepfake vergelijking. Scroll snel verder.

4. Hey Reface deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Hey Reface is de nieuwste deepfake software die je in staat stelt om je gezicht te vervangen door dat van een beroemdheid, karakter of zelfs je huisdier. Met behulp van geavanceerde AI-technologieën, kan Hey Reface jouw gezicht nauwkeurig analyseren en matchen met een breed scala aan gezichten en emoties.

Met Hey Reface kun je nu je eigen avatar creëren en de hoofdrol spelen in je favoriete films, tv-shows of muziekvideo's. Laat je fantasie de vrije loop en deel je creaties met vrienden en familie op sociale media.

Hey Reface biedt ook een groot aantal voorgeselecteerde foto's en video's die je kunt gebruiken om je gezicht te vervangen. Met slechts een paar tikken kun je een geheel nieuwe look aannemen en indruk maken op je volgers.

Of je nu een professionele filmmaker, influencer, of gewoon een creatieve geest bent, Hey Reface biedt eindeloze mogelijkheden om je verbeelding tot leven te brengen. Het is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen technische kennis om te beginnen. Probeer het vandaag nog en ontdek de onbeperkte mogelijkheden van Hey Reface!

Pak de BESTE prijs

5. Speakpic deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Speakpic is revolutionaire deepfake software die de kracht van geavanceerde AI-technologie combineert met baanbrekende stem-synthesetechnologie om levensechte, gesproken video's te creëren. Met deze innovatieve software kunnen gebruikers gezichten van mensen in video's vervangen met andere gezichten, terwijl de originele stem van de persoon behouden blijft.

Met Speakpic kun je eenvoudig en snel aangepaste video's maken voor verschillende doeleinden, zoals entertainment, marketing of educatie. Of je nu een influencer, een marketeer of een docent bent, deze software biedt eindeloze mogelijkheden om creatieve en boeiende inhoud te creëren.

Met de spraaksynthesefunctie van Speakpic kunnen gebruikers ook de stem van de persoon in de video aanpassen. Dit betekent dat je de stem van een persoon kunt veranderen, bijvoorbeeld door een vrouwelijke stem toe te voegen aan een mannelijk gezicht in de video. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om hun boodschap nog krachtiger over te brengen en hun publiek te verbazen.

Speakpic is gebruiksvriendelijk en kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht hun technische vaardigheden. De software is beschikbaar op verschillende platforms en kan worden gebruikt op computers en mobiele apparaten. Het biedt ook verschillende functies en effecten om de video's nog indrukwekkender te maken, zoals achtergrondvervaging, beeldvervorming en filters.

Met Speakpic kun je op een creatieve manier video's maken die je publiek zullen verbazen. Het is de perfecte software voor iedereen die zijn video-inhoud naar een hoger niveau wil tillen.

Pak de BESTE prijs

6. Deepfakes web deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Deepfake software, ontwikkeld door Deepfakes web, is een krachtige en veelzijdige tool waarmee gebruikers foto's en video's kunnen manipuleren om realistisch uitziende nepinhoud te maken. Met behulp van geavanceerde kunstmatige intelligentie-technologie kan Deepfakes web software het uiterlijk van een persoon in een video of foto veranderen door het gezicht te vervangen door een ander gezicht dat naadloos past bij de bewegingen en uitdrukkingen van het originele gezicht. Dit proces wordt ook wel 'deepfaking' genoemd.

Deze software biedt een scala aan functies en aanpassingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om gezichten uit te wisselen tussen verschillende personen, emoties te wijzigen en zelfs spraak te manipuleren. Met Deepfakes web kunnen gebruikers bijvoorbeeld een video maken waarin een bekende persoon iets zegt wat ze in werkelijkheid nooit hebben gezegd, of een foto manipuleren om het uiterlijk van een persoon te veranderen.

Maar Deepfakes web gaat verder dan alleen het creëren van nepinhoud. De software biedt ook een scala aan beveiligingsfuncties, zoals watermerken en digitale handtekeningen, om te voorkomen dat de gemanipuleerde inhoud wordt misbruikt. Dit helpt gebruikers om de integriteit van hun inhoud te behouden en te voorkomen dat deze wordt gebruikt voor frauduleuze of schadelijke doeleinden.

Deepfakes web is een krachtige en geavanceerde tool die gebruikers in staat stelt om hun creativiteit te uiten en verhalen te vertellen met behulp van beeldmateriaal. Of het nu gaat om het maken van grappige memes of het maken van professionele videocontent, Deepfakes web biedt de tools die nodig zijn om verbluffende, realistisch uitziende inhoud te creëren.

Pak de BESTE prijs

7. Deepfakevfx deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Deepfakevfx is een geavanceerde softwaretool waarmee gebruikers realistische deepfake-video's kunnen maken met behulp van krachtige AI-algoritmen. Deze software biedt een breed scala aan functies waarmee gebruikers de gezichten van mensen in bestaande video's kunnen vervangen door andere gezichten.

Met Deepfakevfx kun je gemakkelijk video's maken die eruitzien alsof ze zijn opgenomen met een andere persoon of in een andere omgeving. De software kan bijvoorbeeld worden gebruikt om iemands gezicht te vervangen door het gezicht van een beroemdheid, waardoor de indruk ontstaat dat de beroemdheid in de video verschijnt. Of je kunt je eigen gezicht gebruiken om te acteren in een scène die zich afspeelt in een verre fantasiewereld.

De software is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen diepgaande kennis van programmeren of AI. Het heeft een intuïtieve interface waarmee gebruikers snel aan de slag kunnen. Het biedt ook gedetailleerde instructies en tutorials om beginners te helpen bij het maken van hun eerste deepfake-video's.

Deepfakevfx maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en neurale netwerken om realistische resultaten te bereiken. Het kan gezichten automatisch uitlijnen en naadloos integreren in de doelvideo. Bovendien is het ook mogelijk om de lichaamsbewegingen van het vervangende gezicht te synchroniseren met de originele video, waardoor het er nog realistischer uitziet.

Of je nu een professionele filmmaker bent die op zoek is naar een tool om visuele effecten toe te voegen aan je films, of gewoon een amateurfilmmaker die graag nieuwe creatieve technieken wil uitproberen, Deepfakevfx bied je de mogelijkheid om indrukwekkende deepfake-video's te maken met gemak en professionaliteit.

Pak de BESTE prijs

8. Zao En Uptodown deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Zao En Uptodown Deepfake Software is een revolutionaire tool die je in staat stelt om verbluffende deepfake-video's te maken met minimale inspanning. Met de kracht van geavanceerde algoritmen en machine learning-technologieën, kun je je eigen gezicht of dat van een beroemdheid in een video plaatsen om een realistische en natuurlijk ogende resultaat te verkrijgen.

De software biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk je eigen video's kunt bewerken en je gezicht kunt vervangen door het gezicht van iemand anders. Met Zao En Uptodown Deepfake Software kun je eenvoudig de videobron uploaden en het gewenste gezicht selecteren uit de ingebouwde bibliotheek of vanaf je computer.

Deze software biedt niet alleen een verbluffende deepfake-ervaring, maar ook veel andere handige functies. Je kunt bijvoorbeeld de gezichtsuitdrukkingen en lipbewegingen van het originele gezicht behouden, zodat de deepfake-video er zo realistisch mogelijk uitziet. Bovendien kun je de achtergrond van de video wijzigen of effecten en filters toevoegen om de video verder aan te passen.

Met Zao En Uptodown Deepfake Software kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke deepfake-video's maken. Of je nu grappige video's wilt maken om te delen met vrienden, of professionele video's wilt produceren voor je bedrijf of klanten, deze software bied je de tools die je nodig hebt om verbluffende resultaten te behalen.

Pak de BESTE prijs

9. Wombo deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Wombo deepfake software is een krachtige en gebruiksvriendelijke softwaretool waarmee gebruikers realistische gezichtsanimaties kunnen maken en deze kunnen synchroniseren met elke gewenste audio. Of je nu een professional bent die werkt in de filmindustrie of een amateurfilmmaker, Wombo deepfake software maakt het gemakkelijk om verbluffende en professioneel uitziende resultaten te bereiken zonder dat je uitgebreide kennis van complexe software nodig hebt.

Met de intuïtieve gebruikersinterface van Wombo deepfake software kun je eenvoudig een foto of video van een persoon uploaden en deze vervolgens synchroniseren met een willekeurige audio-opname. Met geavanceerde algoritmen voor gezichtsherkenning en -tracking creëert de software vervolgens een realistische animatie van het gezicht van de persoon, waarbij de lipbewegingen en gezichtsuitdrukkingen naadloos worden aangepast aan de audio.

Of je nu een grappige video wilt maken om te delen op social media, een indrukwekkende presentatie wilt geven, of een professionele film wilt produceren, met Wombo deepfake software kun je snel en gemakkelijk verbluffende resultaten bereiken. De software is compatibel met de meeste besturingssystemen en kan worden gebruikt op zowel desktop- als mobiele apparaten, waardoor je onderweg kunt werken en je creativiteit op elk moment kunt laten stromen.

Kortom, Wombo deepfake software is een krachtige en veelzijdige tool die iedereen in staat stelt om indrukwekkende en professioneel ogende gezichtsanimaties te maken zonder dat je daarvoor een expert hoeft te zijn. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde algoritmen en naadloze synchronisatie, is het de perfecte keuze voor filmmakers, content creators en hobbyisten die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun creativiteit tot uiting te brengen.

Pak de BESTE prijs

10. Face Swap live deepfake software

Onze review: een deepfake van topkwaliteit

Face Swap Live is een revolutionaire software waarmee je in real-time kunt experimenteren met gezichtsverwisselingen. Deze software maakt gebruik van geavanceerde deepfake-technologie om een naadloze overgang van het ene gezicht naar het andere te creëren, waardoor het lijkt alsof je het gezicht van iemand anders hebt overgenomen.

Of je nu op zoek bent naar een grappige manier om je vrienden te vermaken, of je wilt experimenteren met het veranderen van je eigen gezicht, Face Swap Live maakt het gemakkelijk en leuk. De software is eenvoudig te gebruiken en biedt een breed scala aan aanpasbare functies, zodat je de gezichtsverwisselingen precies kunt aanpassen aan je wensen.

Met Face Swap Live kun je niet alleen gezichten verwisselen, maar ook gezichtsuitdrukkingen en lipbewegingen synchroniseren, zodat het lijkt alsof het gezicht dat je overneemt ook echt praat en beweegt zoals jij. Daarnaast biedt de software verschillende filters en effecten om de gezichtsverwisselingen nog indrukwekkender te maken.

Of je nu een professional bent die op zoek is naar een nieuwe manier om videocontent te creëren, of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om tijd door te brengen met je vrienden, Face Swap Live is de perfecte software om te experimenteren met de mogelijkheden van deepfake-technologie.

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een deepfake vergelijking

Ga je zelf verschillende deepfakes vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 deepfakes. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over deepfakes

Wat zijn de beste deepfakes volgens jullie?

Een deepfake beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste deepfakes gekomen:

  1. Outwrite deepfake software
  2. Faceapp deepfake software
  3. Zaodownload deepfake software

Maak vooral zelf ook een goede deepfake vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een deepfake die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie deepfakes reviews betrouwbaar?

Ja, iedere deepfake review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke deepfake vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een deepfake terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een deepfake te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie deepfakes?

We testen een deepfake zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke deepfake review schrijven.

Waar kan ik het beste een deepfake kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 deepfakes hebben samengesteld, verkopen we zelf geen deepfakes. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een deepfake kopen!

Tenslotte over deepfakes

In dit artikel hebben we een overzicht gegeven van de 10 beste deepfake software die momenteel beschikbaar zijn. We hebben de voor- en nadelen van elke software besproken, samen met de belangrijkste functies en het gebruikersgemak. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van deepfake software risico's met zich meebrengt en ethische overwegingen vereist.

Als je op zoek bent naar de beste deepfake software voor je bedrijf of organisatie, is het belangrijk om rekening te houden met je specifieke behoeften en de mogelijke gevolgen van het gebruik ervan. We raden aan om grondig onderzoek te doen en eventueel deskundig advies te vragen voordat je een beslissing neemt.

Met deze informatie hopen we dat je een beter begrip hebt gekregen van de beschikbare opties en dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van de beste deepfake software voor jouw doeleinden.

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen deepfakes. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een deepfake van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 deepfakes is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022