Top 10 urenregistratie software 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede urenregistratie software? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden urenregistratie software echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 urenregistratie software. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een urenregistratie software vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle urenregistratie software in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Op zoek naar een geweldige timesheet oplossing?

We hebben je gedekt. Bekijk onze lijst met de 10 beste timesheets om de perfecte voor je bedrijf te vinden. Je kunt erop vertrouwen dat onze lijst alleen de beste, meest betrouwbare timesheets op de markt van vandaag bevat.

Timesheets kunnen vervelend zijn, maar met de juiste hoeven ze dat niet te zijn. Vind de perfecte timesheet en zeg voor eens en altijd vaarwel tegen frustrerende urenregistraties. Met de juiste tool in de hand wordt het bijhouden van de productiviteit en tijd van werknemers een fluitje van een cent.

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste urenregistratie software 2024

We hebben veel verschillende urenregistratie software getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele urenregistratie software die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste urenregistratie software kopen? Scroll snel verder.

1. E-boekhouden.nl

Onze review: beste urenregistratie software!

E-boekhouden.nl is een gebruiksvriendelijke online boekhoudingssoftware voor zowel ondernemers als boekhouders. Met onze software houd je eenvoudig je financiële administratie bij, waar en wanneer je maar wilt. Onze software is geheel webbased, dus je hoeft geen software te installeren.

Je kunt automatisch bankkoppelingen instellen, facturen importeren en versturen, en je Btw-aangifte doen. Ook heb je altijd en overal inzicht in je financiële situatie met deze realtime overzichten en rapportages. Onze software is beveiligd met de laatste technologieën en voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast bieden ze professionele ondersteuning aan al hun klanten. Kortom, e-boekhouden.nl maakt je boekhouding eenvoudig en efficiënt, zodat je je kunt concentreren op je corebusiness.

Pak de BESTE prijs

2. Monitask

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Meer productiviteit en minder stress met Monitask! Met Monitask is georganiseerd blijven nog nooit zo eenvoudig geweest. Of je nu een freelancer bent of een teamleider - nauwkeurige tijdregistratie is binnen handbereik.

Met Monitask kunt je in de gaten houden welke uren iedereen werkt, georganiseerd blijven en bewijs vastleggen van de activiteiten die worden gedaan. Maak screenshots, documenteer details over voltooide taken en voeg indien nodig zelfs grafieken of rapporten toe! Alle gegevens worden veilig opgeslagen, zodat je ze altijd kunt raadplegen bij het maken van toekomstige plannen. Bovendien is deze software volledig gratis en werkt hij in elke webbrowser - zowel Windows als macOS.

Vergeet het eindeloos doornemen van spreadsheets om te proberen er wijs uit te worden - nu kun je projecten met gemak beheren terwijl je de voortgang bewaakt zonder de kwaliteit van de resultaten op te offeren. Laat Monitask het werk voor je doen - verhoog je efficiëntie in een handomdraai!

Pak de BESTE prijs

3. Bedrijfsrooster

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Een werkrooster maken is net makkelijker geworden met Bedrijfsrooster! Een rooster maken en uren registreren is nog nooit zo eenvoudig geweest met dit unieke proces in vier stappen. Dit latform biedt een effectieve en efficiënte manier om al je personeelsplanning behoeften online te beheren. Met één snelle blik identificeer je eenvoudig de perfecte persoon voor elke dienst. Zodra je klaar bent met het roosteren van alle taken, kun je het delen met al je medewerkers met slechts twee klikken. Bedrijfsrooster helpt duidelijkheid te scheppen in de personeelsplanning door afdelingen en diensten bij te houden. Slimme koppelingen bereiden je voor op dienstroosters en besparen je bovendien veel tijd! Het maken van het rooster gaat verbazingwekkend snel en eenvoudig, dankzij de handige kalenderinterface - zelfs je medewerkers kunnen hun steentje bijdragen aan het maken van een ideaal roosterplan! Maak je geen zorgen over die rondvliegende stukken papier; deel de online roosterweergave met slechts één klik! Maak het leven gemakkelijker en kies vandaag nog voor Bedrijfsrooster!

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste urenregistratie software

Bij onze top 3 van beste urenregistratie software toch nog niet een urenregistratie software gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede urenregistratie software op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie urenregistratie software de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede urenregistratie software vergelijking. Scroll snel verder.

4. Exact

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Ben je het zat om dagen te verspillen aan het beheren en bijhouden van werknemersuren? Exact heeft de perfecte oplossing voor je. Maak kennis met Exact: de alles-in-één tool die het bijhouden van werknemersuren vereenvoudigt en je real-time inzicht geeft in je projecten.

Met Exact wordt het beheren van werknemersuren een fluitje van een cent. Je medewerkers kunnen hun uren eenvoudig online invoeren via smartphone, tablet of laptop - zo verlies je nooit het overzicht. Bovendien kun je met de intelligente rapportage zo nodig aanpassingen en wijzigingen aanbrengen.

Bovendien is Exact volledig geïntegreerd met boekhoudsystemen! De software verzamelt de gegevens voor je, zodat je een overzicht krijgt van je saldi en in- en verkooptransacties. Dat betekent een verbeterde cashflow omdat facturen sneller worden betaald als ze gebaseerd zijn op nauwkeurige tijdschema's. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de controle over je bedrijf met Exact!

Pak de BESTE prijs

5. Gripp

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een moeiteloze en uitgebreide tijdregistratie software? Kijk dan niet verder dan Gripp! Gripp biedt urenregistratie en tijdregistratie speciaal voor dienstverleners en bureaus. Deze meer dan 2000 tevreden klanten kunnen getuigen van de kracht van de intuïtieve software en strategisch advies.

Gripp biedt gebruikers uiterst nuttige functies, zoals de mogelijkheid om uren op dag- of weekniveau te registreren en een handige stopwatchfunctie. Je krijgt ook workflows aangeboden voor goedkeuring of afwijzing direct binnen de tool. Elk stukje informatie dat je nodig hebt, is voor je gemak snel toegankelijk met de Gripp-app.

Het beste aan Gripp is dat het volledig gratis is om te proberen - probeer het gewoon 14 dagen zonder verplichtingen of beperkingen! Probeer Gripp uit en profiteer vandaag nog van de vele voordelen: moeiteloze tijdsregistratie zonder giswerk, verbeterde efficiëntie en beter inzicht in de prestatiecijfers.

Pak de BESTE prijs

6. Kleisteen

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Zeg vaarwel tegen vervelend papierwerk en uren achter een bureau voor het invoeren van urenstaten van werknemers. Met Kleisteen kun je wekelijkse uren efficiënter dan ooit invoeren en verwerken, met de flexibiliteit om dit altijd en overal te doen - ook op je mobiele apparaat! Ervaar gemak als nooit tevoren met automatische betalingsboekingen, snelle facturering snelkoppelingen en uurtarieven die zijn afgestemd op elke klant, medewerker of project. Geniet van probleemloze rapportage met eenvoudig te interpreteren werkorders en weekoverzichten die direct synchroniseren met je boekhoudsoftware. Efficiënte tijdregistratie geeft je de kracht om je omzet sneller dan ooit te behalen - dus niet meer wachten op rekeningen. Krijg onmiddellijk betaald met duidelijke overzichten van openstaande facturen met dank aan Kleisteen. Dat is nu de moderne manier van beheren!

Pak de BESTE prijs

7. Rompslomp

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Met Rompslomp is het beheren van je uren nog nooit zo eenvoudig geweest! Of je nu moet bijhouden hoeveel tijd je aan een project of aan een bepaalde klant besteedt, met Rompslomp wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Niet alleen hoef je dan nooit meer door stapels papieren en urenregistratiebladen te worstelen om uit te zoeken hoeveel tijd je aan een project hebt besteed, maar deze pagina maakt ook een eenvoudige en efficiënte facturatie mogelijk! Met een simpele druk op de knop zet je je gewerkte uren om in een factuur met Rompslomp. En dan hebben we het nog niet eens over de snelle en duidelijke overzichten die precies aangeven waar je in de afgelopen maanden of weken aan hebt gewerkt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je te veel taken tegelijk moet uitvoeren - Rompslomp zal je assistent zijn bij het overwinnen van alledaagse taken op het gebied van het bijhouden van cijfers. Neem vandaag nog een voorsprong en kijk nooit meer achterom. Gebruik Rompslomp nu!

Pak de BESTE prijs

8. Shiftbase

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Shiftbase ontzorgt bedrijven met parttimers en flexibele uren bij het maken en beheren van werkroosters. Met Shiftbase is langetermijnplanning moeiteloos - je ziet eenvoudig verwachte personeelskosten, verwachte omzet en budgettering op één plek. Bovendien is het een geweldige tool om op elk moment op de hoogte te zijn van de beschikbaarheid of afwezigheid van je medewerkers, zodat je de wensen van je personeel effectief kunt beheren. En met een intuïtieve gebruikersinterface, eenvoudig beheer van toegangsrechten en afwezigheidstypen en vele beschikbare standaardfuncties, zul je merken dat Shiftbase een essentieel onderdeel kan worden van hoe je je bedrijf runt. Dus maak je leven gemakkelijker en begin vandaag nog met het maken van slimmere werkroosters met Shiftbase!

Pak de BESTE prijs

9. Simplicate

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Ben je het beu om je tijd op de ouderwetse manier bij te houden? Probeer dan Simplicate! Met deze revolutionaire tijdregistratiesoftware kun je eenvoudig en efficiënt je uren bijhouden op een gebruiksvriendelijke manier. Met de app, timetracker of timesheet kun je met minimale inspanning je uren noteren en krijg je direct inzicht in hoe lang je activiteiten duren.

Voor wie de tijden liever in één keer ziet, is deze kalenderweergave bijzonder handig, omdat je daarmee snel alle uren van de dag kunt noteren. Je kunt ook de Android/iOS-app en Chrome-extensie downloaden om tijdregistratie ook onderweg gemakkelijk te maken. Met de indrukwekkende technologie van Simplicate is het noteren van je uren nog nooit zo eenvoudig geweest. Organiseer vandaag nog met Simplicate!

Pak de BESTE prijs

10. Visma Project Management

Onze review: een urenregistratie software van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een manier om het beheer van uren en uitgaven voor je projecten veel eenvoudiger te maken? Zoek dan niet verder, Visma Project Management heeft je gedekt! Voorbij zijn de dagen van het handmatig bijhouden van gewerkte uren - met Visma kun je je uren direct vanuit je agenda of activiteiten registreren. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het bijhouden van kosten en kilometers een fluitje van een cent met deze geweldige nieuwe functies. En als je meerdere dagen achtereen aan hetzelfde project of dezelfde taken hebt gewerkt, hoeft je ze niet steeds opnieuw in te voeren. Je kopieert gewoon de gegevens met twee klikken en aan het eind van elke week kun je eenvoudig een overzicht bekijken van al je gewerkte tijd - dat is pas gemak! Dus waarom laat je Visma deze vervelende taak niet voor je uitvoeren, zodat je je kunt concentreren op het uitvoeren van je projecten?

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een urenregistratie software vergelijking

Ga je zelf verschillende urenregistratie software vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 urenregistratie software. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over urenregistratie software

Wat zijn de beste urenregistratie software volgens jullie?

Een urenregistratie software beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste urenregistratie software gekomen:

  1. E-boekhouden.nl
  2. Monitask
  3. Bedrijfsrooster

Maak vooral zelf ook een goede urenregistratie software vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een urenregistratie software die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie urenregistratie software reviews betrouwbaar?

Ja, iedere urenregistratie software review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke urenregistratie software vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een urenregistratie software terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een urenregistratie software te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie urenregistratie software?

We testen een urenregistratie software zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke urenregistratie software review schrijven.

Waar kan ik het beste een urenregistratie software kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 urenregistratie software hebben samengesteld, verkopen we zelf geen urenregistratie software. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een urenregistratie software kopen!

Tenslotte over urenregistratie software

Het hebben van een goede tijdregistratie software kan helpen bij het verbeteren van je werkvoortgang en efficiëntie. Door te begrijpen hoe je je tijd besteedt, kun je er in de toekomst beter gebruik van maken. De tien opties die we hebben gegeven zijn allemaal uitstekende keuzes die verschillende functies bieden om aan je specifieke behoeften te voldoen. Wacht niet langer, kies uit de top 10 en bestel nu je software voor tijdregistratie.

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen urenregistratie software. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een urenregistratie software van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 urenregistratie software is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022