Top 10 planningsoftware 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede planningsoftware? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden planningsoftware echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 planningsoftware. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een planningsoftware vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle planningsoftware in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Op zoek naar een geweldige manier om je projecten bij te houden?

Bekijk onze lijst met de 10 beste planningssoftware! Onze editors hebben verschillende software getest en beoordeeld, zodat je de perfecte kunt vinden voor je behoeften. Je kunt er zeker van zijn dat je met een van deze planningssoftware een goed overzicht over je projecten behoudt.

Houd je leven georganiseerd en onder controle met behulp van planningssoftware. Met een van deze programma's kun je alles in je leven perfect plannen. Begin vandaag nog en zie hoeveel makkelijker je dagen zullen worden.

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste planningsoftware 2024

We hebben veel verschillende planningsoftware getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele planningsoftware die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste planningsoftware kopen? Scroll snel verder.

1. Teamgantt

Onze review: beste planningsoftware!

Gantt-diagrammen zijn van oudsher beschouwd als complexe, tijdrovende tools die een uitgebreide training vereisen om in je bedrijf te implementeren. Teamgantt is het antwoord op dit eeuwenoude probleem! Met dit gratis product kun je voor altijd gratis een top-rated gantt chart krijgen – en eenvoudig projecten maken.

Teamgantt maakt projectplanning niet alleen eenvoudig, maar laat je ook gemakkelijk samenwerken met klanten en teams. Klanten kunnen profiteren van het zien van de voortgang van hun projecten, terwijl teams meerdere weergaven kunnen gebruiken, zoals gantt-diagrammen, kanban-borden of kalender om op één lijn te blijven. Schakelen tussen weergaven is slechts een klik verwijderd! Je zult ook nooit zonder een up-to-date inzicht blijven van welke taken wanneer gedaan moeten worden dankzij drag & drop planning met deze gantt chart maker.

Bij Teamgantt bieden ze slimme software die het voltooien van projecten gemakkelijker maakt dan ooit tevoren - geen training nodig! Word een van de vele bedrijven zoals Amazon, Netflix, Nike en Intuit die Teamgantt al in hun workflow hebben opgenomen en meld je vandaag nog aan!

Pak de BESTE prijs

2. Project.co

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Project.co - de ultieme visuele gebruikersinterface voor samenwerking. Nooit meer het halve wereld wijde web afstruinen om je belangrijkste projecten te vinden; in plaats daarvan brengt Project.co alles wat je nodig hebt op één gemakkelijk te navigeren plaats.

Ontworpen door werkende professionals zelf, is Project.co gebouwd met gemak en efficiëntie in het achterhoofd. Labels zijn duidelijk, menu-items zijn niet verborgen, en beschrijvingen zijn gedetailleerd, maar beknopt, zodat je meteen aan de slag kunt wanneer je inlogt op een project dat je nu is toegewezen. Maak je nooit meer zorgen over waar je project staat - alles is handig geplaatst in elk van je project hubs voor snelle referentie op elk moment.

Niet alleen dat, maar met Project.co komt ook real-time samenwerking met elk team of klant die je uitnodigt om het te bekijken. Mis nooit een beat bij het invoegen van opmerkingen, reacties, het uploaden van bestanden, het noemen van mensen en nog veel meer! En tot slot (maar zeker niet onbelangrijk) kun je elke projecthub aanpassen met je huisstijl, zodat elke hub persoonlijk en relevant is voor degenen die hem openen, waardoor samenwerking nog gemakkelijker wordt!

Voor efficiënt en handig projectbeheer voor zowel individuen als teams - kijk niet verder dan Project.co. Meld je vandaag nog aan en ontdek waarom duizenden bedrijven deze ongelooflijke visuele gebruikersinterface al zijn gaan gebruiken.

Pak de BESTE prijs

3. Easy Project

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Maak kennis met Easy Project - de revolutionaire projectmanagementsoftware die harmonie brengt in je werkomgeving! Stop met worstelen met verouderde tools en start met Easy Project 12, met zijn krachtige WBS, Gantt Chart, SCRUM en Kanban tools is het simpelweg de beste manier om projecten vandaag de dag te beheren.

Niet zomaar een project management tool - Easy Project is speciaal ontworpen om aanpasbaar te zijn, zodat je het kunt gebruiken op de manier die het beste werkt voor je team. Of het nu voor Agile, Waterfall of B2B CRM is, Easy Project geeft je volledige controle over hoe je projecten beheert. Plus als je ooit het gevoel hebt vast te lopen, biedt Easy Project professionele diensten zoals implementatieondersteuning, webinars en e-learning, zodat je de hulp krijgt die nodig is wanneer dat nodig is.

Daar blijft het niet bij; binnen enkele maanden na de invoering van Easy Project rapporteerden andere gebruikers een merkbare toename in productiviteit. Dus als je op zoek bent naar een allesomvattende project management tool, kijk dan niet verder dan Easy Project 12. Maak je klaar om vandaag nog harmonie op de werkplek te ervaren!

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste planningsoftware

Bij onze top 3 van beste planningsoftware toch nog niet een planningsoftware gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede planningsoftware op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie planningsoftware de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede planningsoftware vergelijking. Scroll snel verder.

4. Paymo

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Paymo is er om samenwerken beter te maken! Als je een bedrijf runt, weet je hoe moeilijk het kan zijn om teams georganiseerd en productief te houden. Maar met behulp van Paymo hoef je je nooit meer zorgen te maken over vertragingen of budgetproblemen. Je kunt projecten beheren, werktijd bijhouden en winstgevendheid meten - allemaal vanaf hetzelfde eenvoudige platform.

Bovendien kunnen al je medewerkers op de hoogte blijven dankzij de ingebouwde samenwerkingstools en transparante functies voor tijdregistratie. Bovendien krijgen ze zelfs tijdig updates over elk project met zichtbaarheid van taakbeheer. En vergeet de subtaken niet die de voortgang gemakkelijker te volgen maken terwijl je team samenwerkt. Uiteindelijk word je eerlijk gecompenseerd voor elk factureerbaar uur en weet je bij elke stap wat er gaande is.

Laat complexe projectmanagement je er dus niet van weerhouden je bedrijf succesvol te runnen. Gebruik Paymo en profiteer van een gebruiksvriendelijke interface die je teams helpt slimmer, sneller en beter samen te werken!

Pak de BESTE prijs

5. Easy Projects

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Easy Projects is de perfecte oplossing voor grote en kleine bedrijven. Met deze project management software heb je volledige controle over je projecten, middelen en financiën op één plek. Met de krachtige hulpmiddelen voor resourceplanning, flexibele factureringsmogelijkheden en aanpasbare planningsopties is Easy Projects de ultieme tool voor het optimaliseren van bedrijfsresultaten.

Elimineer vervelende planning hoofdpijn met de moeiteloze resource planning functie! De intuïtieve interface maakt het eenvoudig om capaciteit te beheren en taken toe te wijzen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste mensen op de klus hebt. En met deze project planningstools kun je komende projecten onderweg plannen met prognosetools waarmee je de concurrentie een stap voor blijft!

Tot slot kun je je budget in realtime volgen met de kostenbeheerfunctie. Volg nauwkeurig de winsten en kosten om budgetoverschrijdingen te voorkomen en houd altijd de volledige controle over je financiën. Met de krachtige functies van Easy Projects binnen handbereik kun je al je zakelijke behoeften efficiënt stroomlijnen. Probeer Easy Projects vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Pak de BESTE prijs

6. HoorayHR

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Maak kennis met HoorayHR - de alles-in-één HR tool om je bedrijf te helpen zijn processen te stroomlijnen en tijd te besparen!

Vergeet het omgaan met losse spreadsheets en papieren documenten. HoorayHR helpt je bij het beheren en automatiseren van je HR-taken, zodat je je tijd kunt besteden aan wat het belangrijkst is - het runnen van een succesvol bedrijf.

Onboard nieuwe collega's gemakkelijk - nu zullen ze zich snel op hun gemak voelen! Het gestroomlijnde inwerkproces bespaart je veel tijd en moeite. Bovendien tovert het een glimlach op de gezichten van je nieuwe medewerkers. Wat wil je nog meer?

Je kunt HoorayHR ook gebruiken voor het beheer van verlofaanvragen, declaraties, contract Awards, rapporten voor de salarisadministratie en nog veel meer. Zo heb je meer vrijheid om je te concentreren op andere belangrijke aspecten van het runnen van een succesvol bedrijf.

Neem de leiding over je HR-activiteiten met HoorayHR; vertrouw HoorayHR als ze zeggen dat het je leven gemakkelijker gaat maken!

Pak de BESTE prijs

7. Jira

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Ben je een bedrijf op zoek naar de perfecte manier om samen te werken, te plannen en vooruit te komen? Dan heeft Jira precies wat je zoekt! Verbeter je spel met deze geweldige softwareontwikkelingstool die door agile teams over de hele wereld wordt gebruikt.

Jira maakt het gemakkelijk om grote ideeën op te splitsen in beheersbare brokken die kunnen worden verspreid over teams van elke omvang met user stories, issue tracking en taken. Bovendien is Jira voorzien van kant-en-klare sjablonen waarmee het opstarten een fluitje van een cent is. En nog beter: als je team groeit, kun je het ook aanpassen! Dat klopt - Jira past zich aan je bedrijf aan, ongeacht de grootte of vorm ervan.

Daarom is Jira de nummer één aanbeveling onder agile teams, groot en klein. Vertrouwd door meer dan 100.000 organisaties wereldwijd, kun je erop vertrouwen dat je verzekerd bent van best practice-functies en volledige beveiliging en privacy. Neem dus geen genoegen meer met ondermaatse samenwerkingsmethoden - neem vandaag nog de controle over met Jira!

Pak de BESTE prijs

8. Microsoft planner

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Ben je op zoek naar een topprogramma voor planning en projectbeheer? Kijk dan niet verder dan Microsoft Planner. Het is perfect voor grote en kleine teams en kan je team helpen de product backlog met gemak te beheren.

Microsoft Planner zit vol met geweldige functies. Eerst en vooral bieden Kanban-borden een uitstekende zichtbaarheid van alle taken die verband houden met de door hun manager gedefinieerde project roadmap. Rapportage- en analysefuncties zorgen ervoor dat je altijd actuele informatie hebt over elke geboekte vooruitgang. Bovendien zorgt een intuïtieve drag-and-drop interface voor een soepele gebruikerservaring zonder verwarring!

Het beste deel? Microsoft Planner is volledig geïntegreerd in Office 365, wat betekent dat je hele team toegang heeft tot actuele informatie wanneer ze maar willen! Bovendien werkt het op al je apparaten, waar ter wereld je ook bent.

Met Microsoft Planner is er geen gedoe meer bij het beheren van complexe taken of het delen van belangrijke projectupdates - vergeet het geometrisch opsporen van mensen en creëer eindelijk een werkplek die soepel loopt als een goed geoliede machine! Probeer Microsoft Planner vandaag nog - het is tijd voor een revolutie in de manier waarop je samenwerkt!

Pak de BESTE prijs

9. nTask

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

nTask is de perfecte tool om je te helpen organiseren, beheren en plannen. Het is ontworpen om de efficiëntie van je team te verbeteren en je op koers te houden. Met de robuuste functies kun je eenvoudig je achterstand beheren door afhankelijkheden te creëren en taken te prioriteren, zodat iedereen weet wat er eerst moet gebeuren. Met nTask in de hand wordt projectbeheer eenvoudig, omdat het toezicht houdt op alle managementactiviteiten die bij een product of project horen. Met Gantt charting en Kanban boarding kun je toezicht houden op het beheer van de projectbacklog en tegelijkertijd snel risico's en bugs identificeren, zodat niets ongecontroleerd blijft. Begin vandaag nog met nTask en geniet van de resultaten!

Pak de BESTE prijs

10. The PlanMinder

Onze review: een planningsoftware van topkwaliteit

Wil je je projectplannen op orde krijgen? De PlanMinder is de perfecte oplossing om je te helpen slimmer te plannen en tijd te besparen. Dankzij de automatische planning beschik je altijd over actuele plannen, ongeacht de wijzigingen die op je pad komen. Gebruik de onzekerheidsberekeningen om betere beslissingen te nemen, krijg vroegtijdige waarschuwingen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over krakende deadlines, en beheer multidisciplinaire teams met één gebruiksvriendelijke tool. Scheid plan en planning door activiteiten te definiëren, ze toe te wijzen aan mensen, tijdschattingen te maken en onderlinge afhankelijkheden toe te voegen - de mogelijkheden zijn eindeloos! Laat The PlanMinder de stress van ingewikkelde projecten wegnemen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de klus op tijd klaren.

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een planningsoftware vergelijking

Ga je zelf verschillende planningsoftware vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 planningsoftware. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over planningsoftware

Wat zijn de beste planningsoftware volgens jullie?

Een planningsoftware beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste planningsoftware gekomen:

  1. Teamgantt
  2. Project.co
  3. Easy Project

Maak vooral zelf ook een goede planningsoftware vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een planningsoftware die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie planningsoftware reviews betrouwbaar?

Ja, iedere planningsoftware review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke planningsoftware vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een planningsoftware terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een planningsoftware te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie planningsoftware?

We testen een planningsoftware zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke planningsoftware review schrijven.

Waar kan ik het beste een planningsoftware kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 planningsoftware hebben samengesteld, verkopen we zelf geen planningsoftware. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een planningsoftware kopen!

Tenslotte over planningsoftware

Er zijn veel verschillende dingen te overwegen bij het kiezen van een planningssoftware en we hopen dat onze top 10 je heeft geholpen bij het maken van een beslissing. Het belangrijkste is dat je er een kiest die bij je behoeften past. Er zijn genoeg opties die er zijn, dus wacht niet langer, kies de juiste en bestel je planningssoftware nu online.

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen planningsoftware. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een planningsoftware van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 planningsoftware is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022