Top 10 agenda software 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede agenda software? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden agenda software echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 agenda software. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een agenda software vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle agenda software in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Heb je een betere manier nodig om je afspraken bij te houden?

Bekijk onze lijst met de 10 beste kalender software. Onze lijst bevat een verscheidenheid aan agendasoftware, zodat je de perfecte agendasoftware voor je bedrijf kunt vinden. Je kunt er zeker van zijn dat je nooit een afspraak mist.

Vind de beste agendasoftware voor je behoeften en begin vandaag nog meer gedaan te krijgen!

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste agenda software 2024

We hebben veel verschillende agenda software getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele agenda software die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste agenda software kopen? Scroll snel verder.

1. Setmore

Onze review: beste agenda software!

Setmore is de perfecte manier om een stap voor te blijven en je bedrijf te organiseren. Met de gratis planningssoftware beheert je al je klanten, afspraken, herinneringen en betalingen op één eenvoudige plek. Met de online reserveringspagina kun je snel je agenda delen met klanten over de hele wereld.

Plus, Setmore voegt automatisch 1-click Zoom of Teleport links toe binnen elke afspraak, zodat je gemakkelijk en comfortabel met klanten kunt afspreken. En maak je nooit meer zorgen over facturen - met de veilige betalingsverwerking kun je vooraf betaald worden. Bovendien stuurt Setmore gepersonaliseerde e-mail of sms-herinneringen voor elke afspraak, dus geen no-shows meer!

Tot slot, integreer de gratis afspraak planner met je website, sociale media, verkoop CRM en meer van 's werelds meest populaire apps voor totaal gemak. Word vandaag nog georganiseerd met Setmore!

Pak de BESTE prijs

2. Bookafy

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Het maakt niet uit wat voor website je hebt, Bookafy dekt je! Van SquareSpace en Wix tot WordPress en Duda, met de eenvoudige aangepaste HTML-code kun je in slechts enkele minuten een reserveringsknop of Iframe toevoegen. Het opzetten van efficiënte klanttrajecten is eenvoudig met Bookafy - alle agenda's van je medewerkers zijn zichtbaar op één plek en kunnen worden gesynchroniseerd met populaire softwareoplossingen zoals Zoom, Webex, Teams, Skype, Outlook, Icloud en Zapier. Plus elk account wordt geleverd met een mini-website/boekingspagina, zodat je elk personeelslid of afspraaktype snel en gemakkelijk kunt instellen. Ervoor zorgen dat alle klanten de best mogelijke boekingservaring hebben is nog nooit zo gestroomlijnd geweest!

Pak de BESTE prijs

3. Calendly

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Moe van eindeloze heen-en-weer e-mails voor het vinden van de perfecte tijd om te praten? Zeg vaarwel tegen lange en vervelende planningen. Met Calendly kun je eenvoudig je beschikbaarheid delen met anderen en je bedrijf laten groeien! Weg met de handmatige planning en boek meer hoogwaardige vergaderingen in minder tijd. Bovendien is het nog handiger als je als team plant - stel collega's snel voor bij klantgesprekken, stuur e-mail herinneringen en integreer het allemaal met je favoriete software tools. En het beste van alles is dat Calendly zich perfect aanpast aan ieders voorkeuren, zodat je sneller dan voorheen je doelen kunt bereiken. Probeer Calendly vandaag nog uit en zet die waardevolle vergaderingen om in echte resultaten!

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste agenda software

Bij onze top 3 van beste agenda software toch nog niet een agenda software gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede agenda software op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie agenda software de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede agenda software vergelijking. Scroll snel verder.

4. Doodle

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

De volgende geweldige samenwerking hoeft geen hoofdpijn te veroorzaken. Met Doodle is professioneel plannen snel, gemakkelijk en veilig. Vergeet de dagen van het beheren van ingewikkelde spreadsheets en het proberen up-to-date te houden van ieders agenda. Doodle maakt het eenvoudig voor wervingsteams om tijd te besparen bij ontmoetingen met kandidaten. Voor bestuursvergaderingen om de grote agenda te beheren zonder gedoe met drukke agenda's, voor verkoopteams om hun klanten in een paar klikken toegang te geven tot hun beschikbaarheid. Voor docenten om hun kantooruren en faculteitsvergaderingen te optimaliseren door hun organisatie soepel te laten draaien en voor non-profitorganisaties om hun tijd efficiënter te gebruiken bij het promoten van hun doel. Voor freelancers die werk op tijd willen leveren zonder te worstelen met de coördinatie met meerdere klanten, versnelt Doodle enterprise planning het proces met behoud van veiligheid. Organiseer je team in een mum van tijd met Doodle - zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: resultaten boeken.

Pak de BESTE prijs

5. Google Agenda - Calendar

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Organiseer je leven met Google Agenda! Met deze eenvoudige, maar krachtige tool kun je al je tijd snel en gemakkelijk beheren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over papier of ouderwetse planners! Google Agenda zorgt ervoor dat je geen enkele belangrijke vergadering of gebeurtenis mist. Dankzij het intuïtieve ontwerp kun je overal snel evenementen toevoegen en deadlines bijhouden, zodat het beheren van je routine moeiteloos wordt. Het kost maar een paar minuten om het in te stellen, dus begin vandaag nog met organiseren!

Of het nu voor werk of plezier is, laat Google Agenda je helpen met plannen. Je kunt gebeurtenissen ook delen met familie en vrienden, zodat iedereen op de hoogte is. Bovendien maken geïntegreerde toepassingen zoals Gmail en Google Taken het gemakkelijk om verantwoordelijkheden op het platform te regelen. En het beste van alles: het is gratis!

Maak agency werkelijkheid door vandaag nog Google Agenda aan te schaffen! Verander de manier waarop je naar dagelijkse taken kijkt - laat ons ze voor je doen! Maak je klaar om afscheid te nemen van overlappende verplichtingen en het missen van deadlines - Google Agenda is hier om de manier waarop je je dagelijkse routines beheert te revolutioneren.

Pak de BESTE prijs

6. Odyssee fieldservice

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Zijn de fieldservice processen in je branche verspreid over 10+ tools? Stop de chaos en geef jezelf ongekende controle over elk aspect van je bedrijf met Odyssey Service.

Verander de manier waarop je installatie, onderhoud en reparaties beheert met deze krachtige, maar eenvoudig te gebruiken oplossing. Centraliseer al je klantinformatie en apparatuurrecords in één hub en benader ze in realtime. Houd hun voortgang bij - van aanvraag tot voltooiing - en zorg ervoor dat iedereen op één lijn zit door ze de juiste instructies, onderdelen, tijden en locaties te geven.

Geen spreadsheets meer! Zeg vaarwel tegen het moeizaam voorbereiden van werkorders; blijf ultra-georganiseerd zonder kostbare tijd of energie te verspillen. Maak het leven van je vakmensen gemakkelijker door hen een uitgebreid overzicht van hun taken te geven en hen te voorzien van onschatbare inzichten voor een betere dienstverlening. Met Odyssey Service bespaar je niet alleen tijd en geld - je krijgt totale controle over je gehele buitendienstproces.

Pak de BESTE prijs

7. Quickbooks

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Ben je een kleine ondernemer en op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om je financiën te beheren? Kijk dan niet verder dan QuickBooks! Met deze slimme, eenvoudige online boekhoudsoftware kun je moeiteloos vanaf één plek je uitgaven bijhouden, facturen aanpassen en rapporten uitvoeren.

Zeg vaarwel tegen stress en hallo tegen organisatie met QuickBooks Online. Bewaar alles op de juiste plaats, zodat je altijd hebt wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt. Synchroniseer met je bank en favoriete apps en blijf altijd op de hoogte van je financiële plaatje. Maak belastingtijd zo pijnloos mogelijk door alle rechten te declareren met onkostenbonnen die zijn opgeslagen en gesorteerd in QuickBooks.

En maak je geen zorgen - hulp is slechts een klik verwijderd met deze gratis, onbeperkte klantenondersteuning! Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met deze onverslaanbare online boekhoudsoftware die perfect is voor kleine ondernemers.

Pak de BESTE prijs

8. Teamdeck

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Maak kennis met Teamdeck - een revolutionaire software voor tijdregistratie en timesheetbeheer! Met Teamdeck kun je gemakkelijk de prestaties van je team controleren en vergelijken met je schattingen. Bovendien kun je gedetailleerde financiële rapporten, gebruiksgegevens en meer genereren - zodat je de werklast van je team kunt beheren en je resultaat voortdurend kunt verbeteren.

Dit gebeurt via het intuïtieve dashboard - waarmee gebruikers op elk moment hun urenstaten kunnen toevoegen of wijzigen en de wijzigingen direct kunnen zien. Je hoeft zelfs niet bang te zijn dat je iets vergeet bij te houden; met Teamdeck kun je meerdere timesheets toevoegen, zodat niets ongeregistreerd blijft. Bovendien kun je factureerbare en niet-factureerbare tijd meten op de manier die het beste past bij de behoeften van je bedrijf.

Voor een scala aan toepassingen, waaronder salarisadministratie, facturering aan klanten, schatting, tracking en zelfs tijdmanagement - koop Teamdeck vandaag nog! Begin met het verbeteren van de efficiëntie van je personeel terwijl je een betere grip houdt op alle financiële activiteiten. Je processen zullen in een mum van tijd gestroomlijnd zijn!

Pak de BESTE prijs

9. Timechimp

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Wil je tijdregistratie gemakkelijker maken? Kijk dan niet verder dan TimeChimp! TimeChimp biedt een gebruiksvriendelijk platform dat je helpt het meeste uit je tijdregistratie te halen. Met maximaal overzicht en minimale inspanning heb je een ideale flow van urenregistratie tot facturatie met alles handig op één plek. Plus, met eenvoudige registratie voor tijd, (verlof)schema's en meer allemaal inbegrepen, kun je met gemak beginnen op TimeChimp.

Niet alleen is TimeChimp eenvoudig en handig, maar het geeft je ook realtime-inzicht in urenregistratie, projectstatus, ziekte en verlof, facturatie- allemaal om verrassingen of potentiële problemen in de toekomst te voorkomen. Wat nog beter is? Je hebt de mogelijkheid om andere tools zoals je boekhoud- of salarispakket te koppelen voor extra eenvoud voor je workflows.

Bij TimeChimp houden ze ervan hun klanten te helpen slagen en hun klantenserviceteam staat klaar om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden indien nodig. Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan boord met TimeChimp!

Pak de BESTE prijs

10. Wrike

Onze review: een agenda software van topkwaliteit

Verminder de kosten van resources en maximaliseer de effectiviteit van het team met de geavanceerde tijdregistratiesoftware van Wrike! Met Wrike kunnen teams automatisch gewerkte uren registreren en timesheets aanmaken en vergrendelen om nauwkeurigheid te garanderen. Ons betrouwbare tijdregistratiesysteem helpt teams ook om zich te concentreren op factureerbare uren en mogelijke vertragingen of gemiste deadlines te voorkomen. Het resultaat? Projecten worden sneller en efficiënter afgerond met verbeterde planning, zichtbaarheid, taakbeheer en sterkere budgetcontrole.

Met de geautomatiseerde tijdregistratiefunctie van Wrike krijgen managers realtime-inzicht in de prestaties van werknemers. Je kunt snel zien welke individuen stijgende sterren zijn of waar belangrijke gebieden moeten worden verbeterd - deze informatie is van onschatbare waarde voor het beoordelen van prestaties tijdens jaarlijkse beoordelingen. Bovendien helpt het voortdurende toezicht op het hele projectproces om inefficiënties op te sporen en middelen effectiever toe te wijzen tijdens het project.

Wrike is een uitgebreide tool die gemakkelijk kan worden geïntegreerd met G Suite en Microsoft Office 365, zodat je projecten rechtstreeks vanuit top-productiviteitssuites kunt volgen. Vertrouw op de intuïtieve trackingtechnologie van Wrike, zodat je de verschuivende prioriteiten met vertrouwen een stap voor kunt blijven en de strategische besluitvorming over de hele linie kunt verbeteren - allemaal op één platform. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefperiode en ervaar betere planning, kostenoptimalisatie en gemoedsrust!

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een agenda software vergelijking

Ga je zelf verschillende agenda software vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 agenda software. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over agenda software

Wat zijn de beste agenda software volgens jullie?

Een agenda software beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste agenda software gekomen:

  1. Setmore
  2. Bookafy
  3. Calendly

Maak vooral zelf ook een goede agenda software vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een agenda software die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie agenda software reviews betrouwbaar?

Ja, iedere agenda software review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke agenda software vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een agenda software terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een agenda software te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie agenda software?

We testen een agenda software zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke agenda software review schrijven.

Waar kan ik het beste een agenda software kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 agenda software hebben samengesteld, verkopen we zelf geen agenda software. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een agenda software kopen!

Tenslotte over agenda software

We hopen dat deze blog je goede informatie heeft gegeven over de beste agenda software op de markt van vandaag. Wacht niet langer en koop vandaag nog de beste kalender software online! Met zo veel opties om uit te kiezen ben je er zeker van dat je hier de perfecte vindt voor je behoeften. Bedankt voor het lezen en we hopen dat dit nuttig was!

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen agenda software. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een agenda software van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 agenda software is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022