Top 10 gps trackers 2024 | Onze top 10

Laatst bijgewerkt: 10 aug. 2023

Op zoek naar een goede gps tracker? Met een berg aan keuze kan het lastig zijn om het juiste product te vinden. Waar let je op, wat is je budget, en doet een aangeboden gps tracker echt wat het zegt?

Wij helpen je de juiste keuze te maken. Je vindt hieronder een top 10 gps trackers. We hebben de producten uitgebreid getest en natuurlijk een gps tracker vergelijking gemaakt. Op basis hiervan weten we precies welk product het beste is.

Alle gps trackers in onze top 10 zijn van goede kwaliteit. Benieuwd welke echter de allerbeste is? Kijk snel verder.

Iedereen kent de voordelen van een GPS-tracker: je kunt je voertuig of je waardevolle eigendommen op afstand in de gaten houden. Maar met zoveel modellen op de markt, is het moeilijk om de juiste te kiezen. Daarom hebben we de top 10 GPS-trackers voor je op een rij gezet. Onze experts hebben alle voors en tegens op een rij gezet en hebben een selectie gemaakt van de beste GPS-trackers op de markt. In dit artikel zullen we je laten zien welke GPS-tracker het beste bij jouw behoeften past.

Frank
Hi, ik ben Frank en verzamel voor ItWiki.nl de beste IT-producten voor jou als lezer. Binnen iedere productgroep zijn er veel varianten, maar hoe vind je nou het beste product? Ik probeer je hierbij te helpen door middel van een top 10 zoals deze. Tips of vragen? Neem gerust contact op.

Bekijk ook:

Top 3 beste gps trackers 2024

We hebben veel verschillende gps trackers getest en onderling vergeleken. Sommige waren heel goed, sommige minder. Uit dit testen zijn we tot een top 10 gekomen. Elk product in onze top 10 heeft een minimaal niveau behaald en is dus een goede keuze.

Er zijn echter enkele gps trackers die er volgens ons bovenuit steken. Bekijk direct onze top 3 hieronder om erachter te komen wat volgens ons de beste keuze is. Beste gps tracker kopen? Scroll snel verder.

1. iTrack Motion©

Onze review: beste gps tracker!

De iTrack Motion© is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt een scala aan handige features. Je kunt de sleutelhanger activeren met behulp van een simkaart, een GPS-tracker en een Bluetooth verbinding. De multifunctionele sleutelhanger is daarnaast uitgerust met een bewegingssensor en een handige zoekfunctie. Je hoeft je nooit meer druk te maken als je je sleutels kwijt bent. Met de iTrack Motion© - Smart Keyfinder 2023 - GPS tracker ben je altijd verzekerd van de locatie van je meest dierbare spullen.

Pak de BESTE prijs

2. Spotter® GPS Tracker

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Voortaan gerust ademhalen met de Spotter® GPS tracker. Gemakkelijk mee te dragen, compact formaat van slechts 6 cm en waterdicht IP66. Met de Spotter® GPS tracker hou je altijd contact met iemand of iets dat je dierbaar is. Bekijk waar je kind of ouders zijn met live tracking, locatiegeschiedenis en instelbare zones. Daarnaast heb je met de belfunctie, SOS-knop en de heatmap altijd de controle. De Spotter® GPS tracker is geschikt voor héél Europa en is met meerdere personen tegelijk te gebruiken. Met de prepaid simkaart en accuduur tot 5 dagen heb je de controle. Meer dan 35.000 gebruikers gingen je voor.

Met de Spotter® GPS tracker heb je altijd contact met iemand of iets dat je dierbaar is. Dankzij de verschillende functies, zoals live tracking, locatiegeschiedenis, instelbare zones, belfunctie, SOS-knop en heatmap, weet je altijd waar je kind of ouders zijn. Bovendien is de Spotter® GPS tracker geschikt voor héél Europa en is het waterdicht IP66. Met de prepaid simkaart en een accuduur tot 5 dagen heb je de controle en heb je geen omkijken meer naar je verbruik. Meer dan 35.000 gebruikers gingen je voor.

Pak de BESTE prijs

3. DoubleMM Tracker

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Introductie van de innovatieve DoubleMM Tracker - de perfecte oplossing voor al je volg behoeften. Volg je bezittingen, mensen of dieren met slechts één apparaat! Met zijn nauwkeurige mogelijkheden om de locatie te volgen en zijn duurzame batterij kun je altijd rekenen op zijn betrouwbaarheid. En maak je geen zorgen dat hij nat wordt - het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat hij klaar is voor alle weersomstandigheden. Niet alleen dat, maar deze handige GPS-tracker heeft ook een compact formaat van 33 x 45 cm, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen zonder de esthetiek van je spullen te verpesten!

Maar het belangrijkste is dat je de gemoedsrust hebt dat als je iets kwijtraakt of kwijt raakt op drukke plaatsen, je het snel kunt terugvinden dankzij de Bluetooth-functie. Als dat nog niet genoeg is om het vinden van je spullen ongelooflijk gemakkelijk te maken, gebruik dan de Play Sound optie; laat het je helpen die misplaatste voorwerpen te vinden, zelfs als ze nergens in zicht zijn.

Of je nu vergeetachtig bent of in de gaten wilt houden wat belangrijk is, overweeg te investeren in de DoubleMM Tracker. Zijn veelzijdigheid en efficiëntie maken het een must-have gadget dat je veel hoofdpijn zal besparen.

Pak de BESTE prijs

Andere interessante top 10’s:

Top 4-10 beste gps trackers

Bij onze top 3 van beste gps trackers toch nog niet een gps tracker gevonden die voor jou passend is? Geen zorgen, we hebben in onze lijst nog zeven andere zeer goede gps trackers op een rijtje gezet voor je.

Volgens onze eigen criteria zijn de bovenstaande drie gps trackers de beste, maar misschien let je zelf op andere criteria. Bovenal zijn alle producten in onze top 10 van goede kwaliteit, dus maak vooral zelf een goede gps tracker vergelijking. Scroll snel verder.

4. Garmin GPSMAP 66i

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

De Garmin GPSMAP 66i GPS tracker is een betrouwbare en krachtige GPS-apparaat dat ideaal is voor lange reizen en avonturen. Met een groot kleurenscherm van 3 inch, kun je het scherm goed zien, zelfs in fel zonlicht. Met de Expeditiemodus kun je tot 200 uur batterijlevensduur krijgen. Met de standaardvolgmodus krijg je tot 35 uur batterijduur en worden je locaties elke 10 minuten opgeslagen. De inReach satellietcommunicatie stelt je in staat om in contact te blijven met dierbaren, teamgenoten en meer. In geval van nood kun je een SOS activeren voor het GEOS 24/7-noodhulpteam.

De GPSMAP 66i is ook voorzien van kaarten van Garmin TopoActive Europe, waarmee je gedetailleerde weergaven krijgt van topografische hoogten, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en geografische punten. Ook kun je eenvoudig direct-to-device downloads van BirdsEye Satellite Imagery krijgen met realistische foto's met hoge resolutie. Met de ondersteuning van meerdere GNSS in combinatie met hoogtemeter-, barometer- en kompasnavigatiesensoren kun je gemakkelijk routes volgen en navigeren in moeilijke omgevingen.

Pak de BESTE prijs

5. Trips in the cloud Auto OBD

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Introductie van de Trips in the Cloud Car OBD - GPS Tracker, een revolutionair volgapparaat van nano-formaat, perfect voor voertuigspecialisten onderweg. Dit geweldige product is direct uit de doos volledig operationeel en werkt perfect met elke OBD-poort, waardoor installatie moeiteloos is. Het registreert ritten in real time en levert betrouwbare reisgegevens, ideaal voor belastingbijtellingpreventie. Niet alleen dat, maar het kleine formaat maakt het ook geschikt voor professionele Track and Trace tracking.

De GPS tracker beschikt over de nieuwste technologie voor verbeterde efficiëntie en nauwkeurigheid en past in vrijwel alle OBD2 aansluitingen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij geleverd met een EU roaming SIM-kaart, zodat je ook in het buitenland toegang hebt tot gegevens. Bovendien zorgt het micro-ontwerp ervoor dat deze gadget gemakkelijk in je auto past zonder kostbare ruimte in te nemen!

Of je nu een uitgebreid hulpmiddel voor ritregistratie nodig hebt of iets om belastingbijtelling te helpen voorkomen - de Trips in the Cloud Car OBD GPS Tracker is het antwoord! Investeren in dit topproduct betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over onnauwkeurige kilometerstanden. Dus waarom uitstellen? Koop de jouwe vandaag nog en begin te profiteren van real time tracking oplossingen!

Pak de BESTE prijs

6. mijnSOS Alarm horloge

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Introductie van het mySOS Alarm horloge - een revolutionaire GPS tracker en gezondheidsmonitor! Of je nu bezorgd bent over veiligheid, actief en gezond wilt blijven, of gewoon een wekker nodig hebt die je nooit meer laat uitslapen, dit horloge is de perfecte oplossing.

Het mySOS horloge heeft een gemakkelijk te begrijpen menu waarmee je gemakkelijk instellingen kunt aanpassen en locaties kunt controleren. Je kunt het bedienen vanaf je Windows-pc, door sms-berichten te sturen, of met de Smart Locator app. Met behulp van de app kun je live locatiegegevens van je horloge bijhouden en op elk moment controleren. Daarnaast is dit apparaat gebouwd met fantastische gezondheidstraceringstechnologie. Het kan de hartslag meten in wel 10-30 seconden en houdt ook de voetstappen bij dankzij de stappentelfunctie. Tot slot kun je dagelijks of wekelijks tot 4 alarmen instellen voor herinneringen aan belangrijke taken en afspraken.

Mis geen ultieme gemoedsrust voor jezelf of je dierbaren - kies vandaag nog voor het mySOS Alarmhorloge!

Pak de BESTE prijs

7. Maxi GPS Tracker

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Maxi GPS Tracker! Dit geavanceerde apparaat geeft je een nauwkeurigheid tot op één meter nauwkeurig en helpt je om de activiteiten van je gezin in de gaten te houden. Je kunt de locatie in real time bekijken via het online platform of zelfs via je mobiele telefoon met onze handige app. Via het platform kun je ook eerdere records van afgelegde paden bekijken en meldingen instellen voor als de tracker beweegt.

Met een speciaal geïmplementeerde digitale hekfunctie word je gewaarschuwd als de GPS tracker zich buiten zijn vooraf ingestelde veilige zone bevindt. Met een snelheidswaarschuwing weet je ook hoe snel hij beweegt, zodat je zo nodig onmiddellijk kunt ingrijpen. Bovendien is er een alarmsysteem dat gebruikers waarschuwt bij het starten en stoppen van beweging binnen de ingestelde parameters, waardoor dit een van de meest superieure volgsystemen is die er nu op de markt zijn. Tenslotte kun je met deze maxi GPS de slaapstand instellen, zodat er niet onnodig energie wordt verspild.

Het pluspunt van dit alles - een nauwkeurigheid van één meter voor maximale precisie. Profiteer dus vandaag nog en schaf je Maxi GPS Tracker aan - ontworpen met jouw veiligheid voorop!

Pak de BESTE prijs

8. Save IT - Tag

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Sta je voortdurend met lege handen als je iets zoekt dat verdwenen lijkt te zijn? Maak je geen zorgen, want de nieuwe Save IT Tag Bluetooth GPS Tracker kan je helpen, ongeacht waar je spullen zijn gebleven. Met dit ingenieuze apparaat en de bijbehorende app, beschikbaar op zowel Apple als Android smartphones en tablets en compatibel met Apple iOS 10 en Android 5 of later, zul je je nooit meer afvragen waar je spullen zijn.

Save IT Tag Bluetooth GPS Tracker wordt ook geleverd met een optionele sleutelhangerbevestiging, dus als je een set sleutels of iets anders dat eraan bevestigd kan worden bent kwijtgeraakt, wordt het vinden ervan aanzienlijk gemakkelijker. Zelfs in een grote ruimte vol mensen die allemaal tegelijk praten, kun je gewoon de "speel geluid" functie gebruiken - waarmee je de ingebouwde luidspreker overal vandaan kunt activeren - en het geluid volgen tot je ziet wie je verloren voorwerp in bezit heeft. Je kunt ook de "track down" modus van Taglost op je smartphone gebruiken om precies aan te geven hoeveel meter het kwijt is.

Niet meer zoeken naar wat al weg is; krijg alles terug wat zoek is geraakt met Save IT Tag Bluetooth GPS Tracker. Wees zeker bij het achterlaten van je spullen in elke situatie door ze op te sporen met zo'n klein maar krachtig apparaatje!

Pak de BESTE prijs

9. Chipolo One

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Maak kennis met de Chipolo One - de revolutionaire Bluetooth GPS Tracker die de angst en vrees wegneemt om je verloren voorwerpen terug te vinden! Omdat je niet lang hoeft te zoeken en toegang hebt tot een gemeenschap van gebruikers die kunnen helpen bij het opsporen, raak je je waardevolle spullen nooit meer kwijt. Bovendien zorgt het waterdichte en stofdichte ontwerp ervoor dat je de zwaarste omstandigheden kunt doorstaan.

De Chipolo One heeft een ongelooflijk eenvoudig te gebruiken gratis app die beschikbaar is voor iOS 10 en Android 5 of latere apparaten zoals smartphones, tablets en Apple horloges. Deze app biedt pushmeldingen met automatische locatieregistratie, zodat je altijd weet waar je voorwerpen zijn. Plus, met de Chipolo Lost and Found Community binnen handbereik heb je toegang tot hulp van anderen als je voorwerpen vermist raken. Deze ongelooflijke functie stelt andere Chipolo gebruikers in staat om anoniem te helpen zoeken naar jouw item zonder het te weten - waardoor ze met een gerust hart weten dat ze iemand zoals zijzelf helpen om iets belangrijks te vinden.

Laat waardevolle voorwerpen nooit meer door je vingers glippen - koop vandaag nog de Chipolo One Bluetooth GPS Tracker!

Pak de BESTE prijs

10. One2track Connect Go

Onze review: een gps tracker van topkwaliteit

Kinderopvang is tegenwoordig vaak veel meer uitgebreid dan vroeger. Alvorens op je kleine een One2track Connect Go GPS telefoonhorloge te geven, wil je stevige zekerheid en veiligheid. Van toekomstige activiteiten tot de juiste GPS positie - met dit slimme horloge wordt dat mogelijk.

De One2track Connect Go GPS telefoonhorloge is perfect voor kinderen om zich te bewegen tijdens het schoolbellen, spelen met vriendjes of bezoeken aan andere plaatsen. Het strakke ontwerp met het hoogwaardige scherm is gemakkelijk bedienbaar en biedt een breed scala aan functies waarvan kinderen kunnen genieten (zoals telefoonboek, chat, stappenteller).

Het eveneens gewaardeerde aspect van deze unit is de SOS-knop op de zijkant van het horloge - één druk en uw kind kan iemand alert maken in noodgevallensituaties. Via eenvoudig te downloaden one2track GPS app heeft u als ouder live inzicht in de GPS-posities van uw kinderen dankzij GEO hekwerk, intercom, telefoonboek en alarminstelling. En dat allemaal "plug & play" met noodzakelijke prepaid simkaart! One2track Connect Go GPS telefoonhorloges brengen ouders gerustheid terwijl kinderen buitengewone avonturen beleven en zelfverzekerder worden met iedere stap die ze nemen - elke dag weer.

Pak de BESTE prijs

Aandachtspunten bij een gps tracker vergelijking

Ga je zelf verschillende gps trackers vergelijken, dan is het goed om op een aantal punten te letten. Niet alleen de prijs, maar bijvoorbeeld ook de eigenschappen van een product. Heeft het eigenschappen die concurrenten niet hebben? En zijn de reviews goed?

Wij nemen deze punten allemaal mee in onze top 10 gps trackers. Zo weten we zeker dat we altijd het beste product aanraden.

Veelgestelde vragen over gps trackers

Wat zijn de beste gps trackers volgens jullie?

Een gps tracker beoordelen is natuurlijk deels subjectief. Het verschilt per persoon wat je belangrijk vindt om op te letten. Op basis van onze criteria zijn we echter tot de volgende top 3 beste gps trackers gekomen:

  1. iTrack Motion©
  2. Spotter® GPS Tracker
  3. DoubleMM Tracker

Maak vooral zelf ook een goede gps tracker vergelijking. Zo weet je zeker dat je kiest voor een gps tracker die het beste bij jouw eisen aansluit.

Zijn jullie gps trackers reviews betrouwbaar?

Ja, iedere gps tracker review op onze site is betrouwbaar. We testen de producten objectief en maken een eerlijke gps tracker vergelijking. Alleen zo weten we zo goed mogelijk of we een gps tracker terecht de beste noemen of niet.

We zullen nooit de volgorde van de top 10 aanpassen op verzoek van een fabrikant en hier zeker geen betaling voor accepteren. Hoewel we een commissie ontvangen wanneer een bezoeker via ons een product koopt, laten we ook niet de hoogte van deze commissie ons beïnvloeden om de positie van een gps tracker te veranderen.

Waarop testen en vergelijken jullie gps trackers?

We testen een gps tracker zo goed mogelijk. Daarnaast vergelijken we de producten onderling. Een product kan op zichzelf namelijk goed zijn, maar ten op zichte van een concurrent toch minder sterk zijn.

Factoren waar we onder meer op letten zijn:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Inhoud/stevigheid
  • Uiterlijk
  • Levensduur (bij benadering)
  • Kosten

Op basis hiervan kunnen we ook de prijs-/kwaliteitverhouding bepalen. Zo kunnen we een zo objectief mogelijke gps tracker review schrijven.

Waar kan ik het beste een gps tracker kopen?

Hoewel we de producten getest hebben en een top 10 gps trackers hebben samengesteld, verkopen we zelf geen gps trackers. Wel hebben we voor ieder product in onze top 10 gelijk een webshop opgezocht waar je de voordeligste prijs kan vinden.

Deze webshops hebben we controleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoewel we niet kunnen instaan of verantwoordelijk zijn voor deze winkels, zijn we zeker van de betrouwbaarheid van deze shops. Door op de link bij een product te klikken kun je direct een gps tracker kopen!

Tenslotte over gps trackers

Het is wel duidelijk geworden dat er verschillende type GPS trackers zijn die elk hun eigen kwaliteiten hebben. We hopen dat je, dankzij het lezen van dit artikel, een goed beeld hebt gekregen van de verschillende trackers en dat je de juiste keuze kunt maken. Mocht je nog vragen hebben of op zoek zijn naar meer informatie, laat het dan zeker weten. De top 10 is samengesteld met alle mogelijke zorg en aandacht, zodat jij precies het product krijgt dat bij jouw behoeften past. We hebben er alle vertrouwen in dat jij de juiste keuze gaat maken. Succes!

Disclaimer: Hoewel we met de grootste zorg deze top 10 hebben samengesteld door goed te testen en vergelijken, kan het zijn dat we fouten hebben gemaakt. Daarnaast verkopen we zelf geen gps trackers. De webshops waarnaar we linken zijn verantwoordelijk voor levering. Bij een aankoop via een link op deze pagina ontvangen we een kleine commissie. Wij zullen nooit een gps tracker van een specifiek merk hoger of lager zetten op aanvraag of vanwege betaling van het betreffende merk. Onze top 10 gps trackers is dus objectief.

Gepubliceerd op: 11 jul. 2022