Nu de markt voor digitale munten volwassen begint te worden, voelen ook veel grote spelers uit verschillende sectoren zich ertoe aangetrokken. Een van deze sectoren is de verzekeringssector. Volgens de recente berichten van een populair platform – Bloomberg, zien we dat op digitale munten gebaseerde verzekeringen op het punt staan een kritieke kans te worden voor iedereen. Volgens de woordvoerder van de toonaangevende verzekeringsmaatschappij Allianz, is de groep nu bezig met het verkennen van mogelijkheden in het verzekeringsdomein voor digitale valuta. Zij controleren nu de verschillende dekkingsmogelijkheden van het product op het gebied van digitale munten. Deze zijn relevant en van vitaal belang geworden om dingen te laten werken in de reële economie. Het is een belangrijke sector om te verkennen, en in de komende maanden en jaren zal de verzekering voor digitale valuta zich ontpoppen als een belangrijk segment. U kunt deze kwesties in detail onderzoeken door de site bitcoinsrevolution te bezoeken, terwijl u hier in dit artikel een overzicht van dit onderwerp kunt krijgen.

De behoefte aan verzekering in de Crypto-industrie

Volgens de recente berichten van Bloomberg zal de verzekering van digitale valuta een grote kans op de markt worden. Daarom is het van essentieel belang om te zien hoe digitale munten in de verzekeringssector een vitale optie zijn geworden voor eenieder. De instabiliteit van het ecosysteem van de digitale munt is echter te vinden. De stijgende waarde en prijs van Bitcoin, samen met andere digitale munten, hebben extra risico’s zoals diefstallen en oplichting met zich meegebracht. Echter, de kwesties zoals onzekere regelgeving en het toezicht op een op digitale munten gebaseerde uitwisseling kan de zaken ontmoedigend maken voor elke verzekeringsmaatschappij in het geven van de beste van de diensten aan deze sector. Dit onderwerp is echter van cruciaal belang, en er is een strikte behoefte aan. En hier dieper op ingaan kan dingen laten werken. Nu, laten we er verder op ingaan.

Redenen waarom de digitale muntenindustrie verzekering nodig heeft.

De handel in digitale munten kent vaak te veel beurzen en startups en deze hebben niet voldoende ruimte om een concurrerende opbrengst voor de verzekeringssector te bieden. Volgens de beschikbare details over hetzelfde, zien we Coinbase, de meest prominente digitale munten-gebaseerde uitwisseling, dragen 2 procent van de munten onder verschillende verzekeringsdekkingen. De verzekering valt onder het merk van de in het VK gevestigde Lloyds groep. Deze munten worden in warme portefeuilles geplaatst, en ze hebben een goede bescherming nodig, die komt via de verzekeringsmaatschappij. De overige munten zijn niet aan internet gekoppeld of worden met de verzekeringsstatus uitgevoerd.

Een verzekeringsdekking is essentieel voor digitale munten, en het is van vitaal belang geworden om voor hetzelfde te overwegen. Ten eerste zien we de stijgende kosten van de munten die het voor de munthouders moeilijk hebben gemaakt om het lang vol te houden. Het grote aantal diefstallen en oplichtingen heeft velen aan het denken gezet over verzekeringen. Zo werden in 2018 bij een van de in Japan gevestigde beurzen digitale munten gestolen die nog 500 USD M waard zijn. Al snel komt de vraag in beeld hoe kwetsbaar het ecosysteem van de digitale munt is. We zien echter twee uitersten in de op digitale valuta gebaseerde gemeenschappen. Waaronder te bewuste mensen en laksheid aan de andere kant. Er zijn nog veel meer voorbeelden van diefstallen op het gebied van digitale valuta die ons doen geloven dat een verzekering voor iedereen verplicht is.

Verzekeren is een andere bron om geld te verdienen voor bedrijven.

De problemen die in ecosystemen op basis van digitale munten worden aangetroffen, kunnen goede inkomsten opleveren voor de verzekeringssector. De meeste verzekeringsproducten zijn vaak gericht op een bedrijfstak die te veel praat over de producten die zijn toegesneden op de behoeften van de klant. Volgens Bloomberg-rapporten zijn er op dit gebied veel meer bedrijven en startup-groepen actief, die verder kunnen helpen bij het kiezen van verzekeringen tegen diefstal en oplichting. Deze omvatten zowel cyberverzekering als criminele activiteiten. Het hacken ervan is hiervan echter uitgesloten. Ook worden veel meer startende bedrijven gezien die veel geld betalen met meer dan 5 procent van de dekkingslimieten beweren de rapporten. Journaals van verzekeringsmaatschappijen hebben te veel schattingen die jaarlijkse premies uitvoeren die 10 M USD hadden kunnen opbrengen. De dekkingen worden verdeeld over verschillende underwriters met een bereik van ongeveer 5 miljoen tot 15 miljoen USD.