Een computerwinkel lijkt misschien een schone plek. Mensen gaan ernaartoe om even snel iets te kopen voor hun computer. Het zijn geen winkels waar je uren in spendeert en je zou dus denken dat er ook niet veel vuil te vinden is. Toch zijn hier meer stofvreters en geheime vieze plekjes dan je zou denken. Plekjes die niet altijd even makkelijk schoon te maken zijn. Vanaf nu wordt er een schoonmaakster gezocht voor deze taakjes, en wij vertellen je waarom!

 

Waarom een schoonmaakster?

Je zult je afvragen waarom je een schoonmaakster zou gaan zoeken voor die taakjes. Je hebt namelijk al personeel en dat personeel kan in theorie ook prima nog even poetsen aan het einde van de dienst. Dat is zeker weten waar, maar toch zitten hier ook nadelen aan. Het personeel heeft vaak al een ontzettend lange dag werken achter de rug. Ze staan de hele dag klaar voor de klanten, deze hebben vaak specifieke vragen en vergen veel aandacht van de werknemer. Als de dag is afgelopen en het tijd is om te poetsen is daarom ook iedereen meestal al moe. Je kunt grote poetstaken prima aan het personeel overlaten. Zij kunnen de vloer stofzuigen en de balie schoonmaken. Maar na een lange zware werkdag gaat de prestatie natuurlijk achteruit. Wil jij de dag erna je computerwinkel weer opengooien zonder dat er een vuiltje aan de lucht is? Dan kan een schoonmaakster huren toch de beste optie zijn. Als je een schoonmaakster inhuurt dan zal zij met een frisse blik beginnen met poetsen, veel sneller klaar zijn en het zal ook veel beter gepoetst zijn. Omdat je je personeel eerder naar huis kunt sturen hoeft het niet eens duurder te zijn om een schoonmaakster in te huren. Dus vanaf nu, schoonmaakster gezocht!

 

Hoe vind je een geschikte schoonmaakster

Je kunt natuurlijk altijd een briefje op je raam plakken met “schoonmaakster gezocht” maar een snellere en efficiëntere manier is misschien wel het internet. Er zijn genoeg websites waar je een schoonmaakster kunt vinden. Schoonmaaksters melden zich hier vaak zelf op aan. Je kunt dan zoeken op jouw regio om te zien welke schoonmaaksters er beschikbaar zijn. Zo kun je ook meteen een schoonmaakster uitzoeken die al ervaring heeft met computerwinkels zodat je zeker weet dat alles snel en efficiënt wordt gepoetst. Een computerwinkel bevat namelijk veel dure spullen die niet goed tegen stof kunnen en die je ook niet hardhandig schoon kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een toetsenbord of een PC die is uitgestald. Je kunt bij Schoonmaakkaart kijken welke schoonmaaksters er in jouw buurt zijn. Je kunt contact leggen en vragen stellen waardoor je zeker bent dat je een schoonmaakster inhuurt die bij jouw past. En lijkt het dan toch niet helemaal te kloppen? Dan kun je zo weer een nieuwe zoeken.