Wat is er niet leuk aan laptopstickers? Ze geven je computer persoonlijkheid en pit. En ze maken het makkelijk om je laptop te herkennen in een drukke luchthaven of koffieshop. Lees hieronder verder over de leukste laptopstickers!

Er zijn veel geweldige laptopstickers op de markt, maar enkele van onze favorieten zijn de “Ik ben een PC” en “Ik ben een Mac” stickers, evenals de sticker met de tekst “Deze machine doodt fascisten.” Er zijn ook enkele echt leuke en funky stickers, zoals die ene met een buitenaards hoofd met de slagzin “Buitenaardse Intelligentie,” of die ene met een groot hart dat zegt “Ik hou van jou.”

Het hangt er dus maar net vanaf voor wat voor look je gaat. Het is belangrijk om de juiste laptopsticker te kiezen omdat het veel kan zeggen over je persoonlijkheid en je behoeften. Hier zijn een paar tips om je te helpen de juiste te kiezen:

 1. 1. Bedenk wat je wilt dat de sticker over jou communiceert. Wil je dat mensen weten dat je een gamer bent? Dat je milieubewust bent? Dat je een nerd bent? Er zijn stickers voor al deze dingen en nog veel meer;
 2. Bedenk waar je de sticker gaat gebruiken. Als je hem op school gebruikt, wil je misschien iets wat minder opzichtig of controversieel is dan wanneer je hem op je werk zou gebruiken;
 3. Denk aan je persoonlijke stijl. Sommige mensen geven de voorkeur aan meer ingetogen ontwerpen, terwijl anderen liever heldere en kleurrijke.

Er zijn een paar verschillende plaatsen om deals te vinden op laptop stickers online. Een goede optie is eBay, waar je vaak verkopers kunt vinden die korting geven op bulkbestellingen. Een andere goede optie is Amazon, waar je een brede selectie van laptop stickers kunt vinden tegen lage prijzen.

Als je op zoek bent naar aanbiedingen op laptop stickers in de winkels, is je beste gok meestal de lokale computer of kantoorspullen winkels. Deze winkels bieden vaak een verscheidenheid van sticker ontwerpen en kleuren, en ze kunnen ook van tijd tot tijd afgeprijsde opties hebben. Houd in gedachten dat niet alle winkels dezelfde ontwerpen verkopen, dus het is een goed idee om rond te kijken voordat je een aankoop doet.

Bij het aanbrengen van laptopstickers is het belangrijk om het volgende in gedachten te houden:

 1. Zorg ervoor dat je het oppervlak van je laptop schoonmaakt voordat je de sticker aanbrengt. Vuil of stof op het oppervlak zorgt ervoor dat de sticker niet goed hecht;
 2. Probeer, indien mogelijk, de sticker op een plaats te plakken waar er geen krassen op komen of waar hij er niet afgeschuurd kan worden;
 3. Plaats de sticker niet op een plaats waar hij wordt blootgesteld aan direct zonlicht of grote hitte, want dan kan de lijm smelten en de sticker eraf vallen;
 4. Zorg ervoor dat de randen van de sticker stevig vastzitten en dat er geen luchtbellen zitten tussen de laptop en de sticker. Luchtbellen kunnen leiden tot pellen en kromtrekken.

Er zijn een paar manieren om een laptop sticker te verwijderen, maar sommige van hen kunnen een beetje rommelig of tijdrovend zijn. Als je je geen zorgen maakt over de conditie van de sticker of het oppervlak waarop het is geplakt, kun je proberen een föhn te gebruiken om de lijm los te maken en het er dan af te pellen. Een andere optie is om de sticker een paar minuten in warm water te laten weken voordat je probeert hem eraf te halen.

Als geen van deze methodes werken, kun je ook proberen Goo Gone te gebruiken of een andere kleefstof verwijderaar. Wees voorzichtig dat er geen lijm op het omliggende oppervlak komt, want dat kan beschadigd raken. Tenslotte, als al het andere faalt, kun je altijd nog een scheermesje gebruiken. Maar wel voorzichtig dat je het oppervlak van je laptop niet beschadigt.

Als je op zoek bent naar enkele coole en unieke laptop stickers, hier zijn een paar favorieten:

 1. Voor de muziekliefhebber: Spotifystickers die je Spotifyplaylists laten zien;
 2. Voor de wereldreiziger: Een wereldkaart of wereldbol sticker;
 3. Voor de filmliefhebber: Een sticker met een filmrol of Hollywood-logo;
 4. Voor de fijnproever: Een sticker voor sushi, pizza of een hamburger;
 5. Voor de fashionista: Een sticker met een runway- of modethema;
 6. Voor de dierenliefhebber: Een schattige dieren sticker zoals een puppy, kitten of berenjong.

Of je nu een beetje persoonlijkheid in je technologie zoekt of hem gewoon tegen krassen wilt beschermen, laptopstickers zijn een geweldige manier om beide te doen. We hopen dat deze blog je geholpen heeft uit te zoeken hoe je ze kunt aanbrengen en je wat ideeën gegeven heeft over welke ontwerpen het mooist op je toestel zullen staan.

Dus ga je gang en geef je tech wat persoonlijkheid (of bescherming) met de leukste laptopstickers die er zijn!