Als je een millennial bent, is de kans groot dat je bent opgegroeid met serieus cool speelgoed uit de jaren ’90. Van klassieke actiefiguren tot poppen die praatten en interactieve spelletjes, er was voor elk wat wils. Hier zijn enkele van onze favoriete nostalgische speelgoedartikelen uit de jaren ’90. Hoorde een van deze ook bij jouw jeugd? Lees verder voor leuke speelgoed jaren 90!

Actie Figuren

Een van de populairste speelgoedartikelen van de jaren ’90 waren actiefiguren, en er was een eindeloze hoeveelheid om uit te kiezen. Of je nu van Batman, Superman, Ninja Turtles of Power Rangers hield, er was altijd wel een actiefiguur voor jou. En vergeet niet alle geweldige accessoires die erbij hoorden!

Barbie Poppen

Barbie-poppen waren in de jaren ’90 ook enorm populair speelgoed, en er waren zoveel verschillende soorten om uit te kiezen. Er waren gewone Barbie-poppen, pratende Barbie-poppen, Barbie-poppen met paarden… de lijst is eindeloos. En laten we natuurlijk niet alle geweldige kleren en accessoires vergeten die erbij hoorden!

Mijn Kleine Pony

My Little Pony was ook erg populair speelgoed in de jaren ’90, en er waren allerlei verschillende pony’s om te verzamelen. Van de klassieke kleurrijke pony’s tot de baby pony’s en zelfs de Sea Pony’s, er was zeker een pony voor iedereen. En vergeet natuurlijk niet de My Little Pony films die in het begin van de jaren ’90 werden uitgebracht.

Tamagotchi

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, hebben we de Tamagotchi. Dit was een virtueel huisdier waar je voor kon zorgen, en het was super populair in de jaren 90. Er waren allerlei verschillende Tamagotchi’s om uit te kiezen, en je kon zelfs accessoires voor ze kopen. Ze waren zeker een van de coolste speeltjes van de jaren 90.

Conclusie

Dit zijn maar een paar van de vele geweldige speeltjes die populair waren in de jaren 90. Wat was jouw favoriete speelgoed uit je kindertijd? Laat het ons weten in de comments!