Wil je geld verdienen vanuit jouw luie stoel? Heb je weinig tot geen kennis over hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dan is deze artikel de oplossing voor jou. U bent het woord cryptocurrency wel eens een keer tegengekomen op de sociale media of heeft u iemand erover horen praten. Het is namelijk een digitale valuta waarmee je betalingen kunt plegen. Een bekende crypto hierbij is de bitcoin. Sinds bitcoin een succes geworden is zijn er nu ook meerdere cryptocurrencies ontwikkeld waarmee je geld kunt verdienen. Hieronder zullen we nader hierop ingaan. 

Staken met crypto 

Er zijn diverse manieren waarop je geld kunt verdienen. Een daarvan is door crypto te staken. Vele mensen komen in de waar met mining en staken. Wanneer we praten over staken gaat het om het vastzetten van cryptocurrencies, waarbij je een beloning daarvoor ontvangt. Deze beloning wordt in de vorm van rente ontvangen. Hoe meer de waarde van de crypto toeneemt, hoe meer rente je zult ontvangen. Daalt de waarde van de crypto dan zal ook de rente minder zijn. Let wel dat cryptocurrency die je hebt vastgezet niet meer kan worden uitgegeven of verhandeld. Personen die meer van een bepaald crypto vasthoudt hebben meer kans om een nieuwe block validator te worden. 

Passief inkomen genereren 

Nu dat we al weten wat staking is zullen we kijken waarom mensen het graag willen gebruiken. Zoals er eerder is gezegd ontvang je rente als beloning bij het vasthouden van crypto. Hierdoor creëer je een passief inkomen. Ook is het gebruik van staking zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk. Hoewel je niet elke crypto kunt staken zijn er wel exchanges die je in staat stellen om crypto te staken. Een hiervan is binance. De staking binance percentages zijn aantrekkelijk voor gebruikers. Via Binance Earn heb je meer mogelijkheid om rente te ontvangen.