Om succesvol te kunnen handelen in crypto is het van belang dat je de actuele nieuwsberichten volgt. Op twitter, facebook of instagram kun je op een eenvoudige manier alle actuele nieuwsberichten volgen die hier worden gedeeld. Zo zijn er nog tal van manieren hoe jij cryptonieuws kunt volgen. Maar welke is nu het beste platform voor cryptonieuws? Dat zullen we zo in deze blog aan u toelichten. Laten we eerst een kijkje nemen naar het belang van cryptonieuws.

Waarom is het belangrijk?

In de wereld van crypto zijn alle nieuwsberichten belangrijk. Zoals het al bij velen van ons bekend is zijn de prijzen voor crypto onderhevig aan veranderingen. Ze zijn dus volatiel en kunnen elk seconde veranderen. Gebruikers gebruiken deze volatiliteit om winsten te maken, maar soms kun je er ook verlies aan lijden. Door je munten tegen een goedkope prijs te kopen kun je er winst meemaken wanneer je het doorverkoopt. Je verkoopt het dan wanneer de prijs omhoog gaat.

Het beste cryptonieuws platform

Nu dat we al weten waarom het belangrijk is om cryptonieuws te volgen zullen we kijken naar het beste platform waar je terecht kunt voor de actuele nieuwsberichten. Als we het hebben over het beste cryptonieuws platform dan is Cryptonieuws.nl zeker niet uit te sluiten. Hier kun je terecht voor alle nieuwsberichten rondom cryptocurrency. Het wordt up-to-date gehouden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het tijdig vernieuwen van het nieuws.

Open een rekening

Om te kunnen handelen in crypto moet je een rekening aanmaken op een van de online brokers. In Nederland is Bitvavo het meest populair vanwege de lage fee die je moet betalen. Elk broker of ook wel exchange heeft een eigen tarief en levert ook haar eigen diensten. Het is dus allemaal aan u gelegen voor welke u kiest of bij u past. Behalve Bitvavo kennen we ook Plus500, 0X, Binance en nog zoveel meer. Wanneer u een rekening aanmaakt zult u eerst moeten legitimeren en enkele aanvullende vragen beantwoorden. U zult dan uw gegevens moeten invullen met erbij een wachtwoord en dan kunt u vervolgens aan de slag.